Νότης Σφακιανάκης: ‘Ερχεται και άλλο διαζύγιο μετά την αποχώρηση – βόμβα της Πάολα15 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:36 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:47 μμ


Το «διαζύγιο» στη συνεργασία του Νότη Σφακιανάκη με την Πάολα ήρθε εντελώς ξαφνικά μετά την αποχώρηση της δεύτερης από το μουσικό σχήμα, στο οποίο συμμετείχε και ο NiVo.

Η τραγουδίστρια απάντησε στους ισχυρισμούς του Νότη Σφακιανάκη ότι έκανε πάρτι στο καμαρίνι της μετά από το τέλος κάθε εμφάνισής της εμποδίζοντάς τον να δεχτεί ανθρώπους στο δικό του.

Ο Νότης έχει εγκατασταθεί στο μαγαζί 

Υπήρξαν ισχυρισμοί μάλιστα, σύμφωνα με την Espresso, ότι ο τραγουδιστής δε μένει πια στο σπίτι του με τη σύζυγό του αλλά έχει μετακομίσει σε διαμέρισμα πάνω ακριβώς από το καμαρίνι του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso,το πολυτελές διαμέρισμα ανήκει στην επιχείρηση και ο καλλιτέχνης παραμένει εκεί ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του στο μαγαζί.

Σύννεφα στη σχέση του με την σύζυγό του ;

Η πληροφορία αυτή φούντωσε τις φήμες για προβλήματα του καλλιτέχνη με τη σύζυγο του Κίλι κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο ή το στενό του περιβάλλον.

Οι δύο τους δεν επιθυμούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική τους ζωή και σπάνια μιλάνε για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Νότης Σφακιανάκης δε μένει στο διαμέρισμα για να μην οδηγεί ξημερώματα μέχρι την Βάρκιζα που είναι το σπίτι που, αλλά γιατί όπως φαίνεται υπάρχουν σύννεφα στο γάμο του.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Power of Love: H Ολυμπία «καταγγέλλει» σικέ έρωτα στο ριάλιτι (video)