Ντόρα Κουτροκόη: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της παρουσιάστριας του Open (video)5 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:22 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:22 πμ


Η δημοσιογράφος του Open, Ντόρα Κουτροκόη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» στο κανάλι του Alpha και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, το διαζύγιο και τον λόγο που έφυγε από τον ΑΝΤ1.

Η Ντόρα Κουτροκόη αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2014. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το 2014 αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ξεπεράστηκε και το έχω αφήσει πίσω μου. Ήταν μία δύσκολη εμπειρία, ξεπεράστηκε και προχωράμε. Φοβήθηκα. Όποιος πει ότι δεν φοβάται όταν του συμβεί κάτι στην υγεία του, λέει ψέματα. Φοβάσαι για το παιδί, για τους οικείους και για τον εαυτό σου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, δίνουν καθημερινή μάχη και κάποιοι δεν τα καταφέρνουν. Θα πρέπει να αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που είμαστε εδώ και τα λέμε τώρα».

Η Ντόρα Κουτροκόη ήταν επί σειρά ετών στο πλάι του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στη μετακίνησή της στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη: «Οι λόγοι που έφυγα από τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν καθαρά θέμα του παιδιού. Τα Χριστούγεννα του 2013 έφερα στον κόσμο τον μικρούλη μου και το ωράριο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Τέλος, η δημοσιογράφος του Open αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον σύντροφό της τονίζοντας: «Δεν υπάρχει γάμος. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο πλέον. Οι άνθρωποι αν στην πορεία της ζωής τους δεν ταιριάζουν σε κάποια σημεία, παίρνουν διαφορετικούς δρόμους, είναι πολύ απλό. Δεν έχει καμιά ιστορία από πίσω να σου διηγηθώ. Για να χωρίσουν δύο άνθρωποι φταίνε και οι δύο. Όταν έχεις ένα παιδί οι σχέσεις πρέπει να είναι μια χαρά. Δεν είμαστε φίλοι, ο καθένας προχωρά τη ζωή του».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Ελένη Μενεγάκη: Ανησυχία για την παρουσιάστρια του Alpha

ΣΚΑΪ: Ανατροπή με τον Αλέξανδρο Ρήγα στο κανάλι

GNTM – διαρροή: «Μαλλιοτράβηγμα» και βαριές προσβολές στο ριάλιτι (video)