Πάολα: Τι απαντά on camera για τη σχέση της με τον 25χρονο13 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 3:23 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:23 μμ


Η Πάολα  απάντησε on camera για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ερωτευμένη. Χαμογελώντας ντροπαλά, αλλά και με ύφος που πρόδιδε πως οι φήμες αληθεύουν, απέφυγε διακριτικά την ερώτηση.

«Λοιπόν, εσείς που με αγαπάτε πάρα πολύ, ξέρω ότι μ’ αγαπάτε, δεν θα ήθελα να συζητήσουμε για τέτοια πράγματα». είπε on camera.

Φυσικά, μία από τις πιο κύριες ερωτήσεις που της έκαναν ήταν η άποψή της και η θέση της για το «διαζύγιο» Γιώργου Παπαδόπουλου και Νότη Σφακιανάκη, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τους.

Η Πάολα μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια για αυτό, απαντώντας τα εξής:

«Είναι ένα θέμα που με στενοχώρησε πάρα πολύ και συνεχίζει να με στεναχωρεί. Δεν θα ήθελα να συζητήσω για αυτό όμως. Είναι φιλαράκι μου πλέον ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Τον εκτιμώ πάρα πολύ ως καλλιτέχνη, ως δημιουργό και πάνω από όλα ως παλικάρι. Για αυτό το θέμα ό,τι είχα να πω το είπα όταν έγινε ό,τι έγινε. Δεν θα ήθελα να μιλήσω δημόσια για αυτό. Αλήθεια με στενοχωρεί.».

Η Πάολα στην πρεμιέρα στο «Gazi Live» στις 8 Δεκεμβρίου με τον Νότη Σφακιανάκη και τον Νίκο Βουρλιώτη, εμφανίστηκε πιο καυτή από ποτέ.

Η τραγουδίστρια έκανε αίσθηση, με το κατακόκκινο φόρεμα της και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Παντελής Παντελίδης: Αυτό είναι το teaser του νέου του τραγουδιού (video)

Μαίρη Λίντα: Τα αχέξαστα τραγούδια με τον Μανώλη Χιώτη που άφησαν εποχή (videos)