Παρουσιαστές του ΣΚΑΪ έπαιξαν ξύλο και έπεσαν στη θάλασσα! (photo)20 Οκτωβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 1:47 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:47 μμ


Ροκ καταστάσεις κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ.

«Θαλασσόλυκοι» ο τίτλος της με τους Γιάννης Δρυμωνάκο, Γιάννη Αποστολάκη και Κάλλια Ελευθερίου, που γύρισαν τα ακριτική νησιά του Αιγαίου για 30 ημέρες προκειμένου να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα ευτράπελα αφού δεν τους υποδέχονταν όλοι με τον καλύτερο τρόπο. Σε συνέντευξη που έδωσαν στο περιοδικό «Down Town» ο Γιάννης Αποστολάκης περιέγραψε πως πιάστηκαν στα χέρια με κατοίκους στους Αρκούς.

Αιτία της φασαρίας μια θέση στο λιμάνι όπου οι τρεις «θαλασσόλυκοι» προσπαθούσαν να αφήσουν το σκάφος τους.

«Μπαίνοντας στο λιμάνι, βλέπουμε μια θέση λίγο σφιχτή και προσπαθούμε να παρκάρουμε. Το καθεστώς έχει ως εξής: πας να μπεις, λασκάρει ο ένας από τη μία, λασκάρει ο άλλος από την άλλη, μπαίνεις κι εσύ. Υπήρχε χώρος. Ρίχνω εγώ την άγκυρα σιγά σιγά, γυρνάω, μπαίνω πίσω και έρχεται ο κύριος που είχε τη βάρκα από τη μία πλευρά και αρχίζει να ωρύεται ότι θα του σπάσουμε τη βάρκα.

Εν τω μεταξύ, δεν του την είχαμε ακουμπήσει τη βάρκα ακόμα. Εμείς βγαίνουμε έξω από το σκάφος, μαζεύονται άλλοι τρεις, αρχίζουν να μας βρίζουν, πιανόμαστε στα χέρια, μέχρι που με τον έναν πέσαμε στη θάλασσα. Τελικά, τα μαζέψαμε και φύγαμε» ανέφερε ο Γιάννης Αποστολάκης.

Η εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια που θα μεταδίδονται κάθε Σάββατο στις 16:20 το απογεύμα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

My Style Rocks: Πανικός για την Τούνη που πήγε με το… στρινγκ (video)

My Style Rocks: Ο κακός χαμός στην αποχώρηση – Γιατί «τα πήραν» Μαγγίρα και Κουδουνάρης (video)