Πέθανε η πρώτη Σταρ Ελλάς – Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (photos-video)23 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:03 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:03 μμ


Έφυγε σήμερα από την ζωή, η νικήτρια των πρώτων μεταπολεμικών καλλιστείων, Νταίζη Μαυράκη, σε ηλικία 83 ετών.

Η κηδεία της πρώην Σταρ Ελλάς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωί και θα ακολουθήσει η ταφή της, στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών.

Η Νταίζη Μαυράκη μέχρι το τέλος της ζωής της παρέμενε πανέμορφη και δραστήρια, απολαμβάνοντας κάθε καλοκαίρι τα μπάνια της στο Μαράθι κατά την διαμονή της στο σπίτι της στο Ακρωτήρι Χανίων.

Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Μάλιστα, η Νταίζη Μαυράκη υπήρξε μακρινή εξαδέλφη και στενή φίλη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΑΙΖΗ ΜΑΥΡΑΚΗ

Σύμφωνα με τη mixanitouxronou.gr, στα καλλιστεία όπου αναδείχτηκε «Σταρ Ελλάς» το 1952 – είχαν λάβει χώρα στην Μεγάλη Βρετάνια – ο νεαρός βουλευτής Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γνώρισε την όμορφη Αθηναία Μαρίκα Γιαννούκου, κόρη εύπορης οικογένειας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΑΙΖΗ ΜΑΥΡΑΚΗ

Μετά το τέλος των καλλιστείων υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Universal αλλά δεν άντεχε να βρίσκεται μακριά από την οικογένεια της και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΑΙΖΗ ΜΑΥΡΑΚΗ

Στον ελληνικό κινηματογράφο συμμετείχε στη δραματική ταινία του 1954 με τίτλο «Νυχτερινή περιπέτεια».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΑΙΖΗ ΜΑΥΡΑΚΗ

Στη συνέχεια μετακόμισε στη Βιέννη, όπου σπούδασε σκηνοθεσία και ενδυματολογία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, ο πρώτος της γάμος ήταν με τον ιδιοκτήτη κλωστοϋφαντουργίας, Βελλή, ωστόσο, ο γάμος τους δεν κράτησε. Η Νταίζη Μαυράκη έκανε και δεύτερο γάμο με τον γιατρό Αντώνη Κομνηνό, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Πέθανε ο «βασιλιάς» του χαλβά Φαρσάλων, Κώστας Καταραχιάς

GNTM: Δείτε πώς ήταν η Μέγκι ως υποψήφια σε τοπικά καλλιστεία (video)