Ποιος διάσημος ηθοποιός έρχεται στη χώρα μας;19 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:33 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:50 μμ


Έχει εκατομμύρια φανατικές θαυμάστριες ανά τον κόσμο και όπου πάει γίνεται χαμός. Κάτι που προβλέπεται ότι θα γίνει και εδώ αφού σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στη χώρα μας.

της Δήμητρας Μποφυλάτου

Ο λόγος για τον Can Yaman (Τζαν Γιαμάν) τον πρωταγωνιστή της σειράς «Φτερωτός Θεός» που σε λίγες ημέρες έρχεται στη χώρα μας καλεσμένος του ΣΚΑΪ.


Θα εμφανιστεί στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και πόσταρε βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ενημερώνοντας τους followers του πως θα βρεθεί στη χώρα λέγοντας: «Γεια σας θέλω να σας ανακοινώσω με χαρά πως θα βρίσκομαι στην Ελλάδα και την Αθήνα μεταξύ τις 22 και 24 Σεπτεμβρίου προκειμένου να δώσω κάποιες συνεντεύξεις. Ελπίζω να είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο εγώ». «Ήθελα απλά να σας ενημερώσω πως θα είμαι εκεί, οπότε να με περιμένετε» προσθέτει ο πρωταγωνιστής της τουρκικής σειράς του ΣΚΑΙ. Ο ηθοποιός έχει δει τις «μετοχές» του να εκτοξεύονται με τον ρόλο του στη σειρά «Φτερωτός θεός» και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: «Πέτα τη Φριτέζα» και «Μην Ψαρώνεις»: Οι δύο δυνατές πρεμιέρες του ΑΝΤ1