Πώς ανακοίνωσαν στον αέρα του Open το τέλος Φουρθιώτη από το κανάλι (video)



9 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 5:06 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:40 μμ


Παρελθόν θα αποτελεί στο εξής ο Μένιος Φουρθιώτης από το OPEN καθώς το κανάλι κέρδισε στην δικαστική διαμάχη που είχε προκύψει με τον παρουσιαστή και σήμερα με ένα λιτό δελτίο Τύπου ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας του με τον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη

Την ίδια ώρα που η είδηση έσκασε σαν βόμβα στον αέρα του OPEN βρισκόταν η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε». Οι παρουσιάστρια και το πάνελ της ανακοίνωσαν το συμβάν λέγοντας τα εξής:

Είδηση «βόμβα»

«Όπως σας είπε πριν το διαφημιστικό διάλειμμα, έχουμε μια τηλεοπτική είδηση – βόμβα. Αφορά στο κανάλι μας το OPEN. Και επειδή θέλουμε να τα μοιραζόμαστε όλα μαζί σας, θα σας τα μεταφέρουμε αυτή τη στιγμή μιας και βγήκε και επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι ότι επίσημα ανακοινώνεται η λήξη της συνεργασίας με τον Μένιο Φουρθιώτη και την εκπομπή Αποκαλυπτικά», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δικαίωση για το OPEΝ»

Αποτέλεσμα εικόνας για μενιοςΕνώ η Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη συνέχισαν δίνοντας τις λεπτομέρειες γύρω από τη διαμάχη του παρουσιαστή με το OPEN:«Το κανάλι ενημέρωσε τον παρουσιαστή τον Απρίλιο ότι δεν θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία του, καθώς έληγε το συμβόλαιο του τον Ιούλιο. Ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε στα δικαστήρια και έκανε ασφαλιστικά μέτρα και το δικαστήριο εξέδωσε μια προσωρινή διαταγή μέχρι να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα. Σήμερα λοιπόν έχουμε την οριστική απόφαση. Δικαιώνει το OPEN και λήγει και επίσημα η συνεργασία του παρουσιαστή με το κανάλι. Αμέσως λοιπόν βγαίνει μια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι που αναφέρει συγκεκριμένα: «Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του.»

«Να πούμε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν στο Epsilon και όχι στο OPEN από το 2013», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Open: Ραγδαίες εξελίξεις – Ο Σαββίδης έδιωξε τον Φουρθιώτη

Μένιος Φουρθιώτης: Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά την απόλυση από το OPEN