Ράδιο Αρβύλα: Επιστροφή- έκπληξη με live εκπομπή12 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 12:19 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:19 μμ


Μπορεί οι Ράδιο αρβύλα να μην τα βρήκαν με τον ΣΚΑΪ και να μην τους απολαμβάνουμε κάθε Δευτέρα βράδυ στη μικρή οθόνη, όμως σε λίγες μέρες θα τους βλέπουμε live στις οθόνες του υπολογιστή μας. 

Από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε το πρώτο επεισόδιο που είδαν 80.000 θεατές και μια εβδομάδα μετά το έχουν παρακολουθήσει 350.000 χρήστες, οι Ράδιο αρβύλα ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα έρθει το νέο, ζωντανό-live streaming αυτή τη φορά, διαδικτυακό επεισόδιο, με κανονική σατιρική θεματολογία επικαιρότητας.

Όλα αυτά στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

Mega: Ραγδαίες εξελίξεις – Στον αέρα ξανά το «Μεγάλο Κανάλι» (video)

Αντώνης Κανάκης: Συνέντευξη-φωτιά μετά το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά το επεισοδιακό «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ, έδωσε ο Αντώνης Κανάκης.

 

O παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και την Αφροδίτη Γραμμέλη για όσα συνέβησαν στις σχέσεις του με το κανάλι του Φαλήρου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως τόνισε «όλα αυτά τα γεγονότα είναι νωπά», ωστόσο, πρόσθεσε πως βρίσκεται σε ουσιαστικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Τι σου άφησε όλη αυτή η περιπέτεια με τον ΣΚΑΙ;

Την απόλυτη επιβεβαίωση ότι, όσο κι αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, πάντα θα εμφανίζονται άνθρωποι στη ζωή σου το ποιόν των οποίων θα σου θυμίζει ότι δεν έχεις δει τίποτε ακόμη.

Φαντάζομαι ότι όταν έγινε γνωστό ότι χωρίζετε τηλεοπτικά με τον ΣΚΑΙ κάποια κανάλια σού τηλεφώνησαν.

Είμαστε σε ουσιαστικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όπως είναι φυσικό, αλλά θα μου επιτρέψεις να μην αποκαλύψω κάτι περισσότερο, αφού οι διαδικασίες αυτές έως ότου καταλήξουν κάπου αφορούν μόνο τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Πότε θα κάνετε το επόμενο βήμα; Θα δούμε Ράδιο Αρβύλα φέτος τηλεοπτικά;

Αν και είμαστε πανέτοιμοι να βγούμε στον αέρα από τον Οκτώβριο που μας πέρασε, αυτή τη στιγμή, με όλα αυτά τα γεγονότα νωπά, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω στην ερώτηση αυτή. Είναι πολύ νωρίς και συγχρόνως βρισκόμαστε σε ένα οριακό χρονικό σημείο για την τρέχουσα σεζόν. Από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις και τίποτα δεν αποκλείεται.

Όμως, επειδή αυτό που κυρίως πάντα μας ενδιαφέρει είναι η επικοινωνία με τον κόσμο και το μοίρασμα της δουλειάς μας μαζί τους, αυτή την επικοινωνία θα τη φροντίσουμε με τις διαδικτυακές μας εκπομπές, όπου για μας είναι ένας καινούργιος και πολύ ενδιαφέρων κόσμος, από τον οποίο έχουμε ήδη εισπράξει ιδιαίτερα έντονο το πόσο πολύ και πόσο αποτελεσματικά η τηλεόραση του σήμερα έχει καταφέρει να απαξιώσει τον εαυτό της.

Σκέφτηκες ποτέ να μην κάνεις άλλο σάτιρα, αλλά να κάνεις κάτι άλλο; Και δεν εννοώ το Βινύλιο…

Το Βινύλιο, το οποίο αγαπώ τόσο πολύ και αγάπησε και εκτίμησε ο κόσμος εξίσου, ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά. Έχει πολύ δρόμο μπροστά του και πολύ ωραία πράγματα να δείξει. Οπότε αυτό θέλω να κάνω, παράλληλα βέβαια με το Ράδιο Αρβύλα. Σκέψεις και ιδέες πάντα έχω και πολλές από αυτές μπορεί να πραγματοποιηθούν τηλεοπτικά κάποια στιγμή, αλλά τα περισσότερα που αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω και να δημιουργήσω δεν έχουν σχέση με την τηλεόραση, αλλά κυρίως με τη μουσική και κάποια στιγμή με τον κινηματογράφο.