«Σεισμός» στη showbiz: Διαζύγιο-σοκ για πασίγνωστο ζευγάρι27 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:33 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:44 πμ


Σαν «βόμβα» έσκασε στην ελληνική showbiz, η είδηση ότι πήρε διαζύγιο πασίγνωστο ζευγάρι μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας.

Ο λόγος για τους ηθοποιούς Φαίη Ξυλά και Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ξυλα γιαννακοπουλος

Την αποκάλυψη για τον χωρισμό έκανε η ίδια η Φαίη Ξυλά με συνέντευξή της στην ιστοσελίδα texnes-plus.gr και την Γιώτα Δημητριάδη.

Η αποκάλυψη

Στην παράσταση πρωταγωνιστείς μαζί με τον σύζυγό σου Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο. Πώς είναι να είστε ζευγάρι στη σκηνή και τη ζωή; Οι πρόβες συνεχίζονται και στο σπίτι;

Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά όταν δουλεύουμε μαζί .Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μας συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου.

Αποτέλεσμα εικόνας για ξυλα γιαννακοπουλος

Πιστεύεις ότι λειτούργησε κατά του γάμου σας και το γεγονός ότι κάνετε ακριβώς την ίδια δουλειά;

Το ότι είμαστε και οι δυο στην ίδια δουλειά πάντα λειτουργούσε θετικά σε εμάς. Σίγουρα δεν ήταν ένα από τα ντεζαβαντάζ μας.

Τι κρατάς από το 2018 και τι θες να ξεχάσεις;

Τα κρατάω όλα αρνητικά και θετικά και πορεύομαι παρακάτω περιμένοντας τα καλύτερα.

Φαίη Ξυλά στη «Νέα Σελίδα»: Δίνω την ψυχή μου για τη δουλειά, αλλά δεν μου λείπει ποτέ

Θυμίζει έντονα στο βλέμμα τη Γαλλίδα ηθοποιό και χορεύτρια Λέσλι Καρόν. Όταν περπατάει στη Σταδίου ή στην Κολοκοτρώνη, κρατώντας από το χέρι ένα ωραίο μικρό παιδί, είναι ένας άλλος κόσμος, που μοιάζει με κανόνα. Η σκηνή ντοπάρει τις ευκολίες της, κάνοντάς τη να νιώθει πάντα μια ανακούφιση που την επέλεξε για δικό της τόπο. Εξάλλου, δεν είναι λίγο πράγμα να επιλέγεις και να επιλέγεσαι. Η Φαίη Ξυλά αρχίζει να μιλάει.

Της Χρύσας Φωτοπούλου

Στο βάθος, χαμηλόφωνα, η θυελλώδης κιθάρα του Τζόνι Κας. Το επέλεξε. «Αυτό τον καιρό συμμετέχω στην παράσταση “Το πείραμα” της Ζέτης Φίτσιου σε σκηνοθεσία Ανδρέα Φλουράκη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Έχουμε να κάνουμε με μια οικογένεια που ζει εγκλωβισμένη σε μια διάφανη σφαίρα. Έξω από αυτή, ένας επιστήμονας τους παρατηρεί άλλοτε φανερά κι άλλοτε χωρίς να τον αντιλαμβάνονται. Η συμπεριφορά των ατόμων εξαρτάται απόλυτα από το βλέμμα του. Όπως τα ηλεκτρόνια στο “πείραμα της διπλής σχισμής”, αυτά τα “ανθρώπινα σωματίδια” αλλάζουν όταν γίνονται αντικείμενο παρατήρησης», αναφέρει στη «Νέα Σελίδα».

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Nίκος Κουρκούλης: Τι απαντά στις φήμες περί διαζυγίου με την Κέλλυ Κελεκίδου (video)

Φαίη Ξυλά στη «Νέα Σελίδα»: Δίνω την ψυχή μου για τη δουλειά, αλλά δεν μου λείπει ποτέ