ΣΚΑΪ: Αλλαγή στην τιμωρία του Λιάγκα λίγο πριν το «κόψιμο»17 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:28 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:54 μμ


Όπως είναι γνωστό η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ δεν θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα στο κανάλικαθώς θα εφαρμοστεί η τιμωρία του ΕΣΡ για όσα ειπώθηκαν για την παρενόχληση φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Η προσωρινή αναστολή της εκπομπής θα έχει διάρκεια πέντε ημέρες, συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

Βαριά τιμωρία και για τον ΣΚΑΪ που θα πληρώσει 150 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.

Επιπλέον θα υπάρχει και σχετική κάρτα που θα ενημερώνει για την ποινή. Συγκεκριμένα ο σταθμός θα πρέπει να προβάλλει αδιαλείπτως από 00.01΄ έως 24.00΄ κατά τις ημερομηνίες από 20.1.2020 έως 24.1.2020 ευκρινή κάρτα με το ακόλουθο περιεχόμενο «Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με την 192/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης». 

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει newsit, το τελευταίο μέτρο δεν μπορεί να εφαρμοστεί, καθώς «παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας». Γι αυτό τον λόγο ο ΣΚΑΪ έκανε προσφυγή, με το ΕΣΡ να αντιλαμβάνεται το λάθος του και να επιβάλλει την προβολή της συγκεκριμένης κάρτας δύο (2) φορές ημερησίως επί τριάντα (30) δευτερόλεπτα κάθε φορά μεταξύ των ωρών 12:00 έως 14:00.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Ανδρέας Γεωργίου: Ξέσπασε ο ηθοποιός της σειράς του ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ: Έξαλλος με τον Λιάγκα ο Λάκης Γαβαλάς – Τι συνέβη

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ ήταν σήμερα Πέμπτη καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς.

Όμως, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του «My Style Rocks» δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Λάκης Γαβαλάς έφτασε στο στούντιο και βαφόταν στο μαγικιάζ, όμως λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη του εμφάνιση στο πλατό, αποχώρησε έξαλλος.

Παρά την προσπάθεια των ανθρώπων της εκπομπής, ο Λάκης Γαβαλάς δεν μεταπείστηκε.

Τι εκνεύρισε όμως τον Λάκη Γαβαλά;

Αιτία λοιπόν στάθηκε, όπως φαίνεται, το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας, λίγο πριν υποδεχθεί στο πλατό τον Λάκη Γαβαλά, φόρεσε περούκες αντίστοιχες με αυτές που συνηθίζει να φοράει ο σχεδιαστής μόδας στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: «Βόμβα» με Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο κανάλι Μαρινάκη