ΣΚΑΪ: Ανατροπή – «φωτιά» με τον Μάρκο Σεφερλή στο κανάλι31 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 3:49 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:51 μμ


Ο Μάρκος Σεφερλής είχε πει πριν από μερικές μέρες στις τηλεοπτικές κάμερες ότι τέλη Ιανουαρίου θα τον βλέπαμε ξανά στην τηλεόραση μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Αναφερόταν ασφαλώς στη συνεργασία του με το κανάλι και με την Acun Media, αφού του πρότειναν να αναλάβει μία εκπομπή με σκετσάκια και ζωντανό κοινό που θα συμμετέχει μάλιστα σε αυτά.

Τελικά, η πρεμιέρα της εκπομπής αναβάλλεται και μετακινείται για τέλη Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου. Τα γυρίσματα δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει, μιας και αυτή την περίοδο ο Μάρκος ετοίμαζε νέα παράσταση, αλλά έχει και την πρεμιέρα της ταινίας του «Χαλβάη 5-0».

Η νέα εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή θα μεταδίδεται αρχικά Κυριακή βράδυ και όταν θα βγει στον αέρα το Big Brother θα μετακινηθεί στην prime time ζώνη της Παρασκευής, εκεί που τώρα προβάλλεται το «My Style Rocks Gala».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: «Χυλόπιτα» από πασίγνωστο πρόσωπο στο κανάλι Σαββίδη

ΣΚΑΪ: Στα δικαστήρια το κανάλι – Ποια κινείται νομικά εναντίον του (video)

Συνεχίζονται τα νομικά μπλεξίματα για τον ΣΚΑΪ, αφού μετά την υπόθεση με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του, άλλο ένα πρόσωπο κινείται νομικά εναντίον του καναλιού.

Στη Δικαιοσύνη έχει προσφύγει η περσινή νικήτρια του «My Style Rocks»Φωτεινή Τράκα. Όπως ανέφερε η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ευτυχείτε», μέχρι σήμερα και παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις της τόσο στην Acun Medya όσο και στον ΣΚΑΪ, δεν έχει λάβει το χρηματικό της έπαθλο.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό το θέμα το έχω κινήσει νομικά και αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό θα κάνω μόνο με το δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Ήξερα ότι έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω το στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun Medya σε αυτό το κομμάτι εμπλέκονται και άλλοι φορείς. Εμπλέκεται και ο ΣΚΑΪ.

Υπήρχε το εβδομαδιαίο budget και κάποιες νίκες, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα είχε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πήγαιναν ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι που μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσα να έχω πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό», ανέφερε η Φωτεινή Τράκα.