ΣΚΑΪ: Ανατροπή με τον Ανδρέα Γεωργίου3 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:29 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:36 πμ


Όλα είναι έτοιμα, ενόψει νέας σεζόν, για την προβολή της σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο κανάλι του ΣΚΑΪ, με τίτλο «8 λέξεις».

Σε συνέντευξή του στο «7 Μέρες TV» ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη σειρά δεν είναι η μοναδική συνεργασία που θα έχει με τον ΣΚΑΪ. Όπως είπε ετοιμάζει ένα δεύτερο σίριαλ όπου τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα είπε: «Σε αυτή τη φάση επικεντρωνόμαστε στις «8 Λέξεις» και στην πρεμιέρα μας. Και παράλληλα δουλεύουμε το άλλο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 30 Σεπτεμβρίου και δε θέλω να αποκαλύψω περισσότερα γιατί θα ήταν άδικο αυτή τη στιγμή. Οπότε θα περιμένουμε λίγο. Το να δουλεύουμε παράλληλα είναι κάτι που το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Δουλεύουμε πολύ στο θέμα της οργάνωσης κι έχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο να μπορούμε να διαχειριστούμε δύο δουλειές. Αν κάνεις κάτι πολλές ώρες καθημερινά, χρειάζεται λίγο και να ξεφεύγεις. Η άλλη σειρά, λοιπόν, είναι αυτός ο χρόνος μέσα από τον οποίο θα ανανεωνόμαστε. Το ένα θα βοηθά το άλλο καλλιτεχνικά και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Open: Ποιοι φοβούνται τη Μαρία Μπακοδήμου;

ΣΚΑΪ: Ραγδαίες εξελίξεις με τη Σία Κοσιώνη

Μαζί με το στήσιμο της απογευματινής ζώνης στο κανάλι του ΣΚΑΪ, ενόψει της νέας σεζόν, παγιώνεται και η μετακίνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.

«Καραμπόλα» στην απογευματινή ζώνη

Σύμφωνα με το «Real Life» η μπίλια έχει κάτσει στις 19:50. Το κενό που υπήρχε από τις 17:00 μέχρι τις 18:00 θα καλυφθεί από την τουρκική σειρά «Φτερωτός θεός».

Με βάση αυτό το δεδομένο τα δύο τηλεπαιχνίδια, το «Boom» με τον Σάκη Τανιμανίδη και το «Guess my age» με τον Γιώργο Λιάγκα θα προγραμματιστεί για back to back μετάδοση μετά τις 18:00, παραδίδοντας έτσι τη σκυτάλη στην ενημέρωση και τη Σία Κοσιώνη λίγο πριν τις 20:00.

Η αλλαγή ώρας του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ αναμένεται να υλοποιηθεί από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρηση λίγο πριν την πρεμιέρα