ΣΚΑΪ: «Αντίποινα» και ενίσχυση με δημοσιογράφο από το One του Μαρινάκη21 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 12:25 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:25 μμ


Το κανάλι του Φαλήρου ο ΣΚΑΪ, ενισχύεται με πασίγνωστη δημοσιογράφο του οικονομικού ρεπορτάζ, που άνηκε στην Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enimerosi24.gr, προφανώς δεν πρόκειται περί ανταλλαγής δημοσιογραφικών δυνάμεων… Έτυχε όμως τη θέση του Νίκου Φιλιππίδη που αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ για το νέο MEGA, να καλύψει η Έλενα Λάσκαρη που αποχωρεί από ΤΑ ΝΕΑ (της Alter Ego)! Ενδεχομένως όμως για άλλους η εν λόγω μετακίνηση να μην έτυχε, αλλά να πέτυχε… Με την έννοια όπως υποστηρίζουν ότι ο ΣΚΑΙ ήθελε να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα στη μετακίνηση Φιλιππίδη.

Η δημοσιογράφος λοιπόν του οικονομικού ρεπορτάζ (Νέα, Βήμα, ΟΝΕ κλπ) Έλενα Λάσκαρη ακολουθεί την αντίστροφη διαδρομή από τον Νικο Φιλιππίδη και από τη Συγγρού στην Καλλιθέα μετακομίζει λίγα τετράγωνα πιο νότια στην Εθν. Μακαριου στο Νέο Φάληρο.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

Mega: Γνωστός δημοσιογράφος με εκπομπή-έκπληξη στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

ΣΚΑΪ: «Έφαγε πόρτα» από πασίγνωστο παρουσιαστή το κανάλι

skai3
Την κίνηση – ματ να «κλέψει» γνωστό παρουσιαστή του Star έκανε ο ΣΚΑΪ, όμως η απάντηση που εισέπραξε το κανάλι του Φαλήρου ήταν αρνητική.

 

Είπε «όχι» ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Ο λόγος για τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Όπως αναφέρει το tinasmess.gr, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Ο Τροχός της Τύχης» δέχτηκε κρούση από τον ΣΚΑΪ για να υπογράψει συνεργασία και να φύγει από το Star.

Όπως αναφέρεται, κατά πάσα πιθανότητα πρόθεση των στελεχών του καναλιού ήταν να του αναθέσουν την παρουσίαση του ριάλιτι Big Brother, το οποίο θα βγει στον αέρα σε λίγο καιρό. Ωστόσο ο Πέτρος Πολυχρονίδης αρνήθηκε.

Το ίδιο έγινε και με τον Γιώργο Παππού, τον οικονομικό συντάκτη του Star, τον οποίο επιχείρησε να «κλέψει» ο ΣΚΑΪ. Όμως, σύμφωνα με το tinasmess.gr, και σε αυτή τη περίπτωση το κανάλι του Φαλήρου «έφαγε πόρτα».

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:

Open: Αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη