ΣΚΑΪ: Άσχημα νέα για το κανάλι του Φαλήρου28 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:04 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:21 μμ


Αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς έρχονται τα πράγματα σε πολλούς τομείς στον ΣΚΑΪ, αφού το κανάλι του Φαλήρου βρίσκεται σε κρίσιμη περίοδο αυτό τον καιρό.

Ο σταθμός επένδυσε στη μυθοπλασία και σε σειρές όπως οι «8 λέξεις» και το «Λόγω Τιμής», όμως τα νούμερα τηλεθέασης που φέρνουν δεν είναι τα αναμενόμενα. Συνεπώς, δεν είναι και τα έσοδα αυτά που προσδοκούσαν όλοι…

Όπως αναφέρει το enimerosi24.gr, το ποσό που πρέπει να καταβληθεί για τις επιστροφές των διαφημίσεων, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αυτό που έχει προκαλέσει αναστάτωση στον ΣΚΑΪ ήταν η ανεπιτυχής προσπάθεια δανειοδότησης από την Εθνική Τράπεζα. Συγκεκριμένα λέγεται ότι η διοίκηση του σταθμού ζήτησε γύρω στα 17 εκατ. ευρώ δάνειο, αλλά δεν κατέστη δυνατό να πεισθεί η Τράπεζα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Mega: Δυνατό χτύπημα από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

One: Γκρίνιες και κόντρες στο κανάλι Μαρινάκη

ΣΚΑΪ: Ηχηρή αποχώρηση από το κανάλι του Φαλήρου

Μια αποχώρηση μετράει το κανάλι του Φαλήρου, ο ΣΚΑΪ, αφού παρελθόν αποτελεί από τη διεύθυνση επικοινωνίας και μάρκετινγκ η Αμαλία Κυπαρίσση.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr το διαζύγιο είναι απόλυτα συναινετικό, πραγματοποιείται σε καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών και η συνεργασία ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η παραίτηση της Αμαλίας Κυπαρίσση σχετίζεται με προσωπικούς λόγους και μάλιστα είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό για την πρόθεσή της τα αρμόδια στελέχη του ΣΚΑΪ.

Άλλωστε μιλώντας σε συνεργάτες της έκανε λόγο για άψογη σχέση με την ανώτερη διοίκηση και την ιδιοκτησία του καναλιού κατά το διάστημα της συνεργασίας τους.

Πηγή: ethnos.gr

Ανδρέας Γεωργίου: Ανατροπή φωτιά με τον ΣΚΑΪ – Ποιο το μέλλον του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη της σειράς «8 λέξεις» Ανδρέας Γεωργίου, που προβάλλεται από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Συνεχίζουν στον ΣΚΑΪ οι «8 λέξεις»

ΣΚΑΪ και Ανδρέας Γεωργίου και Κούλης Νικολάου συνεχίζουν μαζί και την επόμενη σεζόν, μετά τη συνάντηση που είχαν με τους ιθύνοντες του καναλιού.

Έτσι οι «8 λέξεις» θα προβάλλονται και του χρόνου καθώς τα νούμερα τηλεθέασης κρίνονται αρκετά ικανοποιητικά. Σύμφωνα με όσα γράφει το «Tv Έθνος» υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τις δύο πλευρές. Η άλλη εβδομαδιαία σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, που θα έβγαινε στο Β μισό της σεζόν αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

ΣΚΑΪ: Τους «τρέλανε» όλους ο Νίκος Μουτσινάς