ΣΚΑΪ: Χαμός για το σκάνδαλο στο Survivor με Σάκη Τανιμανίδη (video)25 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:13 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:57 μμ


Πανικός στο κανάλι του Φαληρού τον ΣΚΑΪ με το Survivor και την εμπλοκή του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Σάκη Τανιμανίδη.

Ο κολλητός του Τανιμανίδη

Ένας από τους παίκτες που θα δούμε στο φετινό Survivor γνωρίζεται με τον Σάκη Τανιμανίδη. Όπως όλα δείχνουν μάλιστα δεν γνωρίζονται απλά αλλά κάνουν και παρέα…

Δεν πρόκειται για μια απλή γνωριμία, αλλά για μια φιλία που όπως αποδεικνύεται από το Instagram μετράει αρκετά χρόνια.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Πελεκάνο τον Κύπριο personal trainer, ο οποίος είναι αρκετά διάσημος νησί, καθώς συμμετέχει σε τηλεοπτικές συμμετοχές σε talent show και εκπομπές. Μάλιστα, ο γάμος του με την Τατιάνα Ησαϊα έγινε πρωτοσέλιδο στις Κυπριακές εφημερίδες.

Έδωσε το παρών στο γάμο του Τανιμανίδη

Ο Κυριάκος Πελεκάνος και η σύζυγός του, το καλοκαίρι είχαν ταξιδέψει στη Σίφνο, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

ΣΚΑΪ: Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το κανάλι – Όλο το παρασκήνιο (video)

Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη

Ο Κυριάκος Πελεκάνος μπαίνει στο Survivor 3 και το γεγονός ότι κολλητός του φίλος είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, έχει πυροδοτήσει μια σειρά από σχόλια κι ερωτήματα. Φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο, ο παρουσιαστής απάντησε για το θέμα στους δημοσιογράφους.

«Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι διάσημος στην Κύπρο, είναι καλός μου φίλος, τον παρακαλώ δύο χρόνια να έρθει. Τελικά, τα καταφέραμε, θα έρθει φέτος. Του είχα κάνει και ανοιχτή πρόταση σε μια εκπομπή που μου είχε κάνει μια συνέντευξη πέρυσι. Δεν μας ήρθε πέρυσι, τελικά θα έρθει φέτος. Είναι καλός μου φίλος και τον παρακαλάω δύο χρόνια. Εμείς στην παραγωγή του Survivor ψάχνουμε με κάθε τρόπο να βρούμε τους καλύτερους παίκτες που γνωρίζουμε. Ο βασικός τρόπος είναι οι αιτήσεις, ένας άλλος τρόπος είναι με τους ανθρώπους που γνωρίζει η παραγωγή. Είναι αυτονόητο. Πάρα πολλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια έχουν μπει χωρίς αιτήσεις, καταρχάς όλοι οι διάσημοι. Ο Κυριάκος στην Κύπρο είναι διάσημος και τον είχε προτείνει από την πρώτη χρονιά και το κανάλι που προβάλει το Survivor στην Κύπρο», δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε το video

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από το κανάλι – Όλο το παρασκήνιο (video)

Survivor 3: Πανζουρλισμός για παίκτη – φίλο του Σάκη Τανιμανίδη

Survivor 3: Αυτοί είναι οι Έλληνες παίκτες (photos)