ΣΚΑΪ: Χαμός με πασίγνωστη εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου12 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:12 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:12 μμ


Ο ΣΚΑΪ αλλάζει τα σχέδια του και το πρόγραμμά του. Από τις 2 Μαρτίου και για κάθε Σαββατοκύριακο το κανάλι του Φαλήρου θα μεταδίδει μία νέα αθλητική εκπομπή.

Αθλητικά shows με fight sports

Το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα από WWE, Raw και SmackDown.

Η διάρκεια θα είναι στις δύο ώρες και θα έχουν ελληνικό σχολιασμό. Επίσης το κοινό θα μπορεί να τα παρακολουθεί και μέσω της πλατφόρμας video on demand του skaitv.gr.

Βέβαια, μέχρι τώρα τη συγκεκριμένη ώρα παρακολουθούσαμε το “Goal χωρίς σύνορα”. Ενώ θα έπρεπε να ακολουθήσουν αλλαγές και να μετακινηθεί η εκπομπή, κανένας στο αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ δεν έχει ιδέα για την νέα προσθήκη, όπως και τι θα γίνει με το μέλλον της εκπομπής.

Ενοχλημένοι φαίνονται και οι δημοσιογράφοι του αθλητικού τμήματος, με ατάκες που στάζουν φαρμάκι στους διαδρόμους του καναλιού. Να θυμίσουμε ότι το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ είχε κάνει μεγάλη ανανέωση τον τελευταίο καιρό μετά τις αποχωρήσεις πολλών ονομάτων για να ενταχθούν στο νεοσυσταθέν Open.

ΣΚΑΪ: «Χτύπημα» σοκ για τη Σία Κοσιώνη

Προβληματισμός επικρατεί στο κανάλι του ΣΚΑΪ για τις χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης που σημειώνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τη Σία Κοσιώνη.

Δύσκολη μέρα η Δευτέρα για τη Σία

Το χθεσινό «τηλεοπτικό χτύπημα» που δέχτηκε η παρουσιάστρια ήταν πολύ ισχυρό καθώς το δελτίο ειδήσεων έκανε μονοψήφια νούμερα. Σίγουρα τα πράγματα ήταν άσχημα για τον ΣΚΑΪ, όμως η έμπειρη Σία ξέρει και έχει τον τρόπο να το «γυρίσει» και να ανεβάσει τα νούμερα της πάλι σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Την Δευτέρα που πέρασε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης του δυναμικού κοινού, βρέθηκε ο Alpha με 22,8%, ενώ ακολούθησε ο ΑΝΤ1 με 16,8% και τρίτο ήρθε το STAR με 15%. Ο ΣΚΑΪ έκανε ένα 7,9% και το Open βρέθηκε στην προτελευταία μόνο πάνω από την ΕΡΤ με 3,6%

Στο σύνολο 

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open – ΣΚΑΪ: «Πόλεμος» με μηνύσεις για το βίντεο Τσίπρα – Στάη

ΣΚΑΪ: Σαρωτικές αλλαγές στο κανάλι – Τι θα γίνει με το Survivor