ΣΚΑΪ: Χτύπημα – βόμβα στον Νίκο Μάνεση και τον Alpha25 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:27 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:21 πμ


Το κανάλι του Φαλήρου ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει δυνατό κοντράρισμα στον Alpha και στον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση.

Ο ΣΚΑΪ «χτυπάει» τον Μάνεση με… copy paste εκπομπή

Συνήθως τηλεοπτικά, ότι πετυχαίνει και σημειώνει επιτυχία, «αντιγράφεται» και από άλλα κανάλια. Προφανώς έτσι λειτούργησαν και στο Φάληρο και ξεκίνησαν να στήνουν νέα εκπομπή για το Σαββατοκύριακο με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Καμπουράκη, στα πρότυπα της εκπομπής του Νίκου Μάνεση στον Alpha.

Τον Μάρτιο θα κάνει πρεμιέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Tvnea,com, το κανάλι του Φαλήρου προσπαθεί να κάνει μεταγραφές για το δυναμικό της νέας πρωινής εκπομπής, από τον ALPHA στον ΣΚΑΙ, προσφέροντας τους μέχρι και διπλασιασμό στις αποδοχές τους.

Στον ΣΚΑΪ ποντάρουν πολύ στην «σύμπραξη» των δύο έμπειρων δημοσιογράφων, του Τάκη Χατζή και του Δημήτρη Καμπουράκη.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα» ANT1: «Σφαγή» με τη Μαρία Μπεκατώρου στο κανάλι του Αμαρουσίου

Alpha: Γερό «χαστούκι» από τον Νίκο Μάνεση και το κανάλι της Κάντζας

 

Μπορεί το κανάλι του Alpha να μην έχει βρει τη συνταγή επιτυχίας για να συγκεντρώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε όλες τις ζώνες, ωστόσο φαίνεται πως τα πρωινά του σαββατοκύριακου, με τον Νίκο Μάνεση τα μηχανάκια της AGB δουλεύουν για την Κάντζα. 

Τι κι αν το Bake off δεν του βγήκε του σταθμού όπως το περίμενε ή αν η «Μουρμούρα» φέτος κινείται σε χαμηλά επίπεδα; Οι ιθύνοντες έχουν βρει το πρόγραμμα που «βάζει τα γυαλιά» και μοιράζει ηχηρά «χαστούκια» στα υπόλοιπα κανάλια.

Βασιλιάς του σαββατοκύριακου ο Μάνεσης

Η εκπομπή του δημοσιογράφου, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», στα χθεσινά νούμερα και όσον αφορά το δυναμικό κοινό, που είναι και αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους ιθύνοντες, σημείωσε 29%! Μάλιστα, γύρω στο μεσημέρι έφτασε και το υψηλότερό του νούμερο 33,4%!

Στα υπόλοιπα κανάλια, η κατάσταση δεν ήταν και τόσο καλή. Κάθε άλλο θα λέγαμε, καθώς ο ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με δράση» σημείωσε 10,2. Το νεοσύστατο Open με το «Έλα χαμογέλα» έκανε μόλις 13,7, ενώ ο ANT1 με το «Υγεία πάνω απ’ όλα» έκανε 12%.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα» ANT1: «Σφαγή» με τη Μαρία Μπεκατώρου στο κανάλι του Αμαρουσίου