ΣΚΑΪ: «Έφαγε πόρτα» από πασίγνωστο παρουσιαστή το κανάλι19 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 12:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:53 μμ
skai3


Την κίνηση – ματ να «κλέψει» γνωστό παρουσιαστή του Star έκανε ο ΣΚΑΪ, όμως η απάντηση που εισέπραξε το κανάλι του Φαλήρου ήταν αρνητική.

Είπε «όχι» ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Ο λόγος για τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Όπως αναφέρει το tinasmess.gr, ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Ο Τροχός της Τύχης» δέχτηκε κρούση από τον ΣΚΑΪ για να υπογράψει συνεργασία και να φύγει από το Star.

Όπως αναφέρεται, κατά πάσα πιθανότητα πρόθεση των στελεχών του καναλιού ήταν να του αναθέσουν την παρουσίαση του ριάλιτι Big Brother, το οποίο θα βγει στον αέρα σε λίγο καιρό. Ωστόσο ο Πέτρος Πολυχρονίδης αρνήθηκε.

Το ίδιο έγινε και με τον Γιώργο Παππού, τον οικονομικό συντάκτη του Star, τον οποίο επιχείρησε να «κλέψει» ο ΣΚΑΪ. Όμως, σύμφωνα με το tinasmess.gr, και σε αυτή τη περίπτωση το κανάλι του Φαλήρου «έφαγε πόρτα».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Άκης Πετρετζίκης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον σεφ και τον Alpha

Mega: Πασίγνωστη δημοσιογράφος δίπλα στον Ευαγγελάτο στο κανάλι Μαρινάκη

ΣΚΑΪ: Αλλαγή στην τιμωρία του Λιάγκα λίγο πριν το «κόψιμο»

Όπως είναι γνωστό η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ δεν θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα στο κανάλικαθώς θα εφαρμοστεί η τιμωρία του ΕΣΡ για όσα ειπώθηκαν για την παρενόχληση φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Η προσωρινή αναστολή της εκπομπής θα έχει διάρκεια πέντε ημέρες, συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

Βαριά τιμωρία και για τον ΣΚΑΪ που θα πληρώσει 150 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.

Επιπλέον θα υπάρχει και σχετική κάρτα που θα ενημερώνει για την ποινή. Συγκεκριμένα ο σταθμός θα πρέπει να προβάλλει αδιαλείπτως από 00.01΄ έως 24.00΄ κατά τις ημερομηνίες από 20.1.2020 έως 24.1.2020 ευκρινή κάρτα με το ακόλουθο περιεχόμενο «Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με την 192/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης». 

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει newsit, το τελευταίο μέτρο δεν μπορεί να εφαρμοστεί, καθώς «παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας». Γι αυτό τον λόγο ο ΣΚΑΪ έκανε προσφυγή, με το ΕΣΡ να αντιλαμβάνεται το λάθος του και να επιβάλλει την προβολή της συγκεκριμένης κάρτας δύο (2) φορές ημερησίως επί τριάντα (30) δευτερόλεπτα κάθε φορά μεταξύ των ωρών 12:00 έως 14:00.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

ΑΝΤ1: Σάλος με την τρομακτική εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα (video)

Νίκος Μουτσινάς: Βαρύ πλήγμα για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ