ΣΚΑΪ: «Έφαγε πόρτα» το δελτίο ειδήσεων του καναλιού17 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:57 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:57 μμ


Όπως έχουμε ξαναπεί εδώ στη «Νέα Σελίδα», το κανάλι του ΣΚΑΪ φέτος δεν πάει… πουθενά. Οι τηλεθεατές έχουν γυρίσει πλάτη στο σταθμό, τόσο στα προγράμματα ψυχαγωγίας όσο και -από ο,τι φαίνεται- στο ενημερωτικό του σκέλος.

Στον πάτο της τηλεθέασης το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Με ελάχιστες εξαιρέσεις που αφορούν κυρίως τον Γιώργο Αυτιά και τον Δημήτρη Οικονόμου, όλα τα υπόλοιπα προγράμματα δεν αποφέρουν στον σταθμό τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, χθες, όσον αφορά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, το κανάλι του Φαλήρου βρέθηκε πολύ χαμηλά στην προτίμηση των τηλεθεατών. Πρώτος ο Alpha με 16,1. Δεύτερος ο ANT1 με 11,4. Ούτε η τρίτη θέση για το Φάληρο, την οποία κατέκτησε το Star με 10,8. Και εδώ, στην τέταρτη θέση συναντάμε τον ΣΚΑΪ, με το μονοψήφιο 6,3… Ακολουθεί το Open με 5,5.

Αναλυτικά τα χθεσινά νούμερα για το δυναμικό κοινό

 • ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 16,1
 • ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1  11,4
 • ΕΙΔΗΣΕΙΣ STAR 10,8
 • ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ 6,3
 • OPEN NEWS  5,5

«Πάτωσαν» ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Τάκη Χατζή

Αναβρασμός επικρατεί στο κανάλι του ΣΚΑΪ, καθώς φαίνεται πως τίποτα δεν τραβάει φέτος στο Φάληρο. Προσπαθούν και κάνουν αλλαγές μπας και καταφέρουν να σώσουν το οτιδήποτε, αλλά ούτε αυτό τους αποδίδει καρπούς στα νούμερα τηλεθέασης. Στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου ενέταξαν την εκπομπή «Ακραία φαινόμενα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Τάκη Χατζή. Αλλά και με αυτή… τίποτα.

«Στα τάρταρα» χθες οι δυο δημοσιογράφοι

Πιο συγκεκριμένα, χθες, Σάββατο, η εκπομπή των Καμπουράκη – Χατζή στον ΣΚΑΪ, σημείωσε μόλις 7,7… Σημειώνεται πως είχαν πάρει ένα αρκετά καλό lead in από τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος έκανε 17,2. «Βασιλιάς» της ζώνης φαίνεται πως αναδεικνύεται ο Νίκος Μάνεσης και ο Alpha, ο οποίος σημείωσε 25,6.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

 • ΣΚΑΪ: Καλημέρα, Αυτιάς 17,2
 • ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 25,6
 • ΣΚΑΪ: Ακραία Φαινόμενα 7,7

Βαρύ πλήγμα για το κανάλι του Φαλήρου

Το κανάλι του ΣΚΑΪ, διανύει μία από τις χειρότερες -αν όχι τη χειρότερη- χρονιά, τουλάχιστον όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης. Οι ιθύνοντες περίμεναν πώς και πώς την έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν και τώρα δεν βλέπουν την ώρα να τελειώσει αυτή η χρονιά – καταστροφή. Τα δύο «δυνατά χαρτιά» του σταθμού, Survivor και Power of Loveδεν απέδωσαν ούτε κατά διάνοια τα αναμενόμενα. Φιγουράρουν συνήθως στις τελευταίες θέσεις των πινάκων τηλεθέασης, σημειώνοντας αρκετά συχνά μέχρι και μονοψήφια νούμερα.

Κατρακύλησε το Power of Love προχθές

Πιο συγκεκριμένα, προχθές, στο prime time, το Power of Love, μεταξύ των «κολοσσών» ήρθε… τελευταίο! Απίστευτο και όμως αληθινό.

Πρώτο φυσικά αναδείχθηκε το MasterChef του Star με 31,3, το οποίο είναι σαν να παίζει χωρίς ανταγωνισμό. Δεύτερη «Η επιστροφή» του ANT1 με το αρκετά ικανοποιητικό 20%. Μέχρι και η «Μουρμούρα» του Alpha, που έπαιζε σε επανάληψη κατάφερε να κερδίσει το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Τα δύο προγράμματα σημείωσαν 11,1 και 10,1 αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό 18/54

 • MASTER CHEF 31,3
 • Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 20,0
 • POWER OF LOVE GALA 10,1
 • ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ (Ε) 11,1

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Alpha – ΣΚΑΪ: Η σφοδρή κόντρα και η «σφήνα» του Open

Alpha: Χαμός με πασίγνωστο δημοσιογράφο – Το παρασκήνιο με το κανάλι

Open: Βαρύ πλήγμα για τον Πέτρο Κωστόπουλο στο κανάλι του Σαββίδη