ΣΚΑΪ: Η απάντηση στις αιχμές του Κανάκη – Το παρασκήνιο της αποχώρησης21 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 8:43 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:03 μμ


Μπορεί να γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι υπήρχαν προβλήματα με τη συνεργασία του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ, αλλά την ανακοίνωση που έκανε μέσα από τα social media ο ίδιος ο παρουσιαστής δεν την περιμέναμε.

Γράφει ο Γιάννης Πουλόπουλος

Κι αυτό δεν αφορά μόνο τους τηλεοπτικούς συντάκτες, αλλά και τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. «Με την ανακοίνωση αυτή ο Αντώνης Κανάκης έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΚΑΪ. Εμείς τηρήσαμε στο ακέραιο της συμβατικές μας υποχρεώσεις» λέει στη «Νέα Σελίδα» στέλεχος του καναλιού.

Θυμίζουμε ότι το «Ράδιο Αρβύλα» επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο. Λίγες εβδομάδες πριν έγινε γνωστό ότι η πρεμιέρα αναβάλλεται για τον Ιανουάριο και ότι τα Χριστούγεννα θα μεταδοθεί μία επετειακή εκπομπή.

Τέλη Δεκεμβρίου μάθαμε ότι η πρεμιέρα αναβάλλεται για τον Φεβρουάριο, ενώ στις αρχές του Ιανουαρίου οι πληροφορίες που έφταναν στα τηλεοπτικά γραφεία υποστήριζαν ότι η πρεμιέρα θα γίνει τελικά τον Μάρτιο.

Οι συνεχείς αναβολές μαρτυρούσαν ότι υπήρχε πρόβλημα μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που αποδείχθηκε με την ανακοίνωση του Κανάκη.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

ΣΚΑΪ: «Αντίποινα» και ενίσχυση με δημοσιογράφο από το One του Μαρινάκη

ΣΚΑΪ: Αποχώρηση «βόμβα» Αντώνη Κανάκη από το κανάλι

Τέλος στη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ για τον Αντώνη Κανάκη και το «Ράδιο Αρβύλα», όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο παρουσιαστής πριν από λίγο.

Τέλος ο Αντώνης Κανάκης από τον ΣΚΑΪ

Η σελίδα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στο Facebook ανάρτησε κείμενο στο οποίο ανακοινώνεται η αποχώρηση των συντελεστών και της εκπομπής από το κανάλι του Φαλήρου. Το ίδιο ισχύει και το «Βινύλιο».

«Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα«, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε την ανάρτηση

Πρόκειται για εξέλιξη που βάζει «φωτιά» στα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού μια άκρως πετυχημένη και δημοφιλής εκπομπή βγαίνει ξανά στην αγορά και είναι σίγουρα πως πολλά κανάλια θα «κονταροχτυπηθούν» για να την εντάξουν στο πρόγραμμά τους…

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: My Style Rocks: Σόκαρε τους κριτές η Ευρυδίκη – «Δεν ντύνεσαι, γδύνεσαι» (video)