ΣΚΑΪ: Κυριακάτικο «χτύπημα» από το κανάλι του Φαλήρου14 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:46 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:46 μμ


Το κανάλι του ΣΚΑΪ έχει προσθέσει στο πρόγραμμά του πολλές νέες εκπομπές σε μία προσπάθεια να προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό, ώστε να «ανασάνει» στο κομμάτι της τηλεθέασης. Ακόμα μία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 24 Μαρτίου!

Η Ελένη Βαΐτσου και ο Χρήστος Ανθόπουλος ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στο κανάλι του Φαλήρου. Η εκπομπή τους θα λεγεται «Touristes» και βγαίνει στις οθόνες μας την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 16.00.

Το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα ταξιδεύει στις πιο ενδιαφέρουσες γωνιές του κόσμου, μπαίνοντας στο χώρο των ταξιδιωτικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Κανάκης με το Βινύλιο γύρισε τον χρόνο πίσω σε μια βραδιά 

Μια μαγική και κάπως νοσταλγική τηλεοπτική βραδιά χάρισε τους τηλεθεατές το «Βινύλιο» με τον Αντώνη Κανάκη την Τρίτη 12 Μαρτίου στον ΣΚΑΪ.

Με άρωμα από το νοσταλγικό παρελθόν η εκπομπή Κανάκη

Η τηλεόραση του χθες, από τη γέννησή της, ζωντάνεψε στην τηλεόραση του σήμερα, σε μια εκπομπή όπου οι συντελεστές της μαζί με τους τηλεθεατές έγιναν μια παρέα και θυμήθηκαν τις στιγμές, τα σήματα, τις διαφημίσεις, τις εκπομπές που όλοι αγαπήσαμε και συνόδευσαν τα παιδικά μας χρόνια.

Μια εποχή και μια τηλεόραση, αγνή, ρομαντική, με ποιότητα, σεβασμό και ευγένεια.

Φυσικά, μια εκπομπή δεν ήταν αρκετή για να χωρέσουν όλες οι αναμνήσεις και ο Αντώνης Κανάκης δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί το ίδιο θέμα και την επόμενη Τρίτη.

Έκλεψε την παράσταση ο «Παραμυθάς»

Ξεχώρισαν, μεταξύ άλλων, η εμφάνιση της Ελένης Κυπραίου που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση το 1966, του Νίκου Παπαθανασίου, σκηνοθέτη των περισσότερων και πιο χαρακτηριστικών διαφημίσεων της εποχής, του Γιώργου Κατσαρού, μέλους της κριτικής επιτροπής του πρώτου talent show «Να η Ευκαιρία» και η συγκινητική εμφάνιση του Νίκου Πιλάβιου, του γνωστού «Παραμυθά» των παιδικών μας χρόνων.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Open: Viral το επικό τρολάρισμα Μουτσινά στην ΕΡΤ (video)

Ο ΣΚΑΪ χαμογελά και πάλι χάρη στο Βινύλιο

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εκπομπή «Βινύλιο» πέτυχε 21,2% με δεδομένο όμως ότι έπαιζε και …μόνη της, αφού στον Alpha μεταδιδόταν εκείνη την ώρα σε επανάληψη εκείνη την ώρα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» η οποία συγκέντρωσε 15,7.

Το πρόβλημα υγείας του παιδιού της παρουσιάστριας δεν της επέτρεψε χθες να εμφανιστεί στην τηλεόραση με καινούργια εκπομπή και έτσι επέτρεψε στον Κανάκη και τον ΣΚΑΪ να ανεβάσουν κατακόρυφα την τηλεθέασή τους.

Ο Αντώνης Κανάκης πήρε το 13,2 του Survivor και το εκτόξευσε στο 21,2, δίνοντας ανάσα τηλεθέασης στο κανάλι του Φαλήρου.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Κίνηση ματ από το κανάλι του Φαλήρου

ΣΚΑΪ: Ηχηρή «σφαλιάρα» για την Τατιάνα Στεφανίδου και το κανάλι