ΣΚΑΪ: Μεταγραφή «βόμβα» από το κανάλι του Φαλήρου16 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:55 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:55 πμ


Έχει μπει ο Μάρτιος και ήδη τα κανάλια έχουν αρχίσει να οραματίζονται και να σχεδιάζουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο ο ΣΚΑΪ, φαίνεται πως θα στραφεί προς τη μυθοπλασία, πατώντας μάλιστα σε παλιότερα βήματα, αποδεδειγμένα επιτυχή, όπως σας είχαμε γράψει εδώ στη «Νέα Σελίδα» μέσα στη βδομάδα.

«Πολυκατοικία» και Βασίλης Θωμόπουλος στο Φάληρο

Έτσι, εξασφάλισε τα δικαιώματα της ισπανικής σειράς «La que se avecina», που αποτελεί το σίκουελ του ισπανικού σήριαλ στο οποίο βασίστηκε η «Πολυκατοικία». Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το concept θα παραμείνει το ίδιο, αλλά με προσέγγιση black humor.

Για την υλοποίηση αυτού, το κανάλι του Φαλήρου, έκανε πρόταση στον γνωστό σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο, με σκοπό να αναλάβει τη σκηνοθεσία της σειράς. Σημειώνεται, μάλιστα, πως ο Βασίλης Θωμόπολους είχε ξεκινήσει συνεργασία με το Open, αλλά το σήριαλ στο κανάλι της Παιανίας «κόπηκε» ξαφνικά. Ως αποτέλεσμα, οι συντελεστές αποδεσμεύτηκαν και κινούνται ελεύθεροι στην τηλεοπτική αγορά.

Μάλιστα, ο εν λόγω σκηνοθέτης ήταν και αυτός που είχε κάνει την πρώτη εκδοχή της «Πολυκατοικίας», την περίοδο 2008-2011 στο MEGA. Ευθυνόταν, βέβαια, και για ένα σωρό άλλες επιτυχίες του «μεγάλου καναλιού», όπως το 50-50!

O αρχικός προγραμματισμός του ΣΚΑΪ είναι να προβάλλεται η νέα σειρά δύο φορές την εβδομάδα.

ΣΚΑΪ: Μετακίνηση «βόμβα» για την Μπάγια Αντωνοπούλου

Εξελίξεις υπάρχουν στο κανάλι του Φαλήρου τον ΣΚΑΪ και αφορούν την παρουσιάστρια του «Survivor Πανόραμα» Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Μπάγια πάει … Σαββατοκύριακο

Η Μπάγια θα αξιοποιηθεί από τον ΣΚΑΪ σε άλλη εκπομπή, καθώς μετά το κόψιμο της εκπομπής «Survivor Πανόραμα» είχε μείνει ξεκρέμαστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, θα ενταχθεί στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Τάκη Χατζή. Δεν θα είναι στο πλατό της εκπομπής, αλλά θα έχει δική της ενότητα θεμάτων.

Η απόφαση που λήφθηκε από τη διοίκηση του σταθμού βρήκε σύμφωνους τους Τάκη Χατζή- Δημήτρη Καμπουράκη. Ετσι από αυτό το σαββατοκύριακο μαζί τους θα βγει και η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Κίνηση ματ από το κανάλι του Φαλήρου

ΣΚΑΪ: Σοκ με Αυτιά – Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο κανάλι