ΣΚΑΪ: Μετακίνηση «βόμβα» για την Μπάγια Αντωνοπούλου15 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:48 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:48 μμ


Εξελίξεις υπάρχουν στο κανάλι του Φαλήρου τον ΣΚΑΪ και αφορούν την παρουσιάστρια του «Survivor Πανόραμα» Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Μπάγια πάει … Σαββατοκύριακο

Η Μπάγια θα αξιοποιηθεί από τον ΣΚΑΪ σε άλλη εκπομπή, καθώς μετά το κόψιμο της εκπομπής «Survivor Πανόραμα» είχε μείνει ξεκρέμαστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, θα ενταχθεί στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Τάκη Χατζή. Δεν θα είναι στο πλατό της εκπομπής, αλλά θα έχει δική της ενότητα θεμάτων.

Η απόφαση που λήφθηκε από τη διοίκηση του σταθμού βρήκε σύμφωνους τους Τάκη Χατζή- Δημήτρη Καμπουράκη και έτσι από αυτό το σαββατοκύριακο μαζί τους θα βγει και η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Open: Χαμός με τον Βαγγέλη Περρή και τη Δέσποινα Βανδή στο κανάλι

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Star: Γερό «χαστούκι» από το κανάλι και την Κατερίνα Καραβάτου

ΣΚΑΪ: Κίνηση ματ από το κανάλι του Φαλήρου

Έχει μπει ο Μάρτιος και ήδη τα κανάλια έχουν αρχίσει να οραματίζονται και να σχεδιάζουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σε αυτό το πλαίσιο ο ΣΚΑΪ, φαίνεται πως θα στραφεί προς τη μυθοπλασία,πατώντας μάλιστα σε παλιότερα βήματα, αποδεδειγμένα επιτυχή.

Στα χνάρια του Mega o ΣΚΑΪ

Αν αρχίσουμε να αναλογιζόμαστε τα πιο πετυχημένα κανάλια των εποχών, βλέπουμε πως είναι σταθμοί, οι οποίοι έδιναν ιδιαίτερο βάρος στις τηλεοπτικές σειρές. Για παράδειγμα οι σειρές του Mega, έχουν μείνει ανεξίτηλες στις μνήμες όλων. Μάλιστα, μέχρι πρόσφατα, όσες επαναλήψεις και αν έπαιζαν καθήλωναν το κοινό. Φέτος, τα σήριαλ όχι μόνο έχουν αυξηθεί σε σχέση με τα προσφάτως προηγούμενα χρόνια, αλλά κερδίζουν και το τηλεοπτικό κοινό. 

Αυτά φαίνεται πως σκέφτηκαν οι ιθύνοντες του Φαλήρου και αποφάσισαν την επαναφορά των ελληνικών σήριαλ στο κανάλι. Η αρχή έγινε με το «Λόγω Τιμής», το οποίο θα βγει στον αέρα τον Οκτώβριο, σε εβδομαδιαία βάση.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΣΚΑΪ, εξασφάλισε τα δικαιώματα της ισπανικής σειράς «La que se avecina», που αποτελεί το σίκουελ του ισπανικού σίριαλ στο οποίο βασίστηκε η «Πολυκατοικία». Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το concept θα παραμείνει το ίδιο, αλλά με προσέγγιση black humor.

Η δεύτερη κωμική σειρά που έχει πέσει στο τραπέζι των προτάσεων είναι «Το κόκκινο δωμάτιο» διά χειρός Αλέξανδρου Ρήγα µε πρωταγωνίστρια τη Βασιλική Ανδρίτσου. Το πιθανότερο είναι να επιλεγεί άλλος τίτλος. Ωστόσο, θα πρόκειται πάλι για αυτοτελή επεισόδια µέσα σε ένα ξενοδοχείο.

Εντόνως ακούγεται, επίσης και το ενδεχόμενο καθημερινού σήριαλ. Με τέσσερις σειρές στο πρώτο µισό της σεζόν, το κανάλι διατηρεί ανοιχτό δίαυλο µε τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Λευτέρη Παπαπέτρουγια το ενδεχόµενο να εντάξει µια ακόµα σειρά στο δεύτερο µισό της σεζόν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Open: Χαμός με τον Βαγγέλη Περρή και τη Δέσποινα Βανδή στο κανάλι

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Star: Γερό «χαστούκι» από το κανάλι και την Κατερίνα Καραβάτου