ΣΚΑΪ: Οι λόγοι του «διαζυγίου» με τον Ατζούν – Όλο το παρασκήνιο6 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:44 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:44 μμ


Όπως όλα δείχνουν, οι σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί είναι σε οριακό σημείο και φαίνεται πως θα τερματιστούν απότομα.

Οι διαπραγματεύσεις ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν δεν πήγαν καλά, οι δύο πλευρές δεν έκαναν τις αμοιβαίες υποχωρήσεις που χρειάζονταν, με τον ΣΚΑΪ να έχει πολλά παράπονα από την παραγωγή του Ατζούν, σε πολλά επίπεδα.

Η αποτυχία του Survivor

Αρχικά, στο Φάληρο είναι δυσαρεστημένοι από την εμμονή του Τούρκου με το Survivor, ένα πρότζεκτ που φαίνεται πως έχει φθαρεί και έχει χάσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Ειδικά ο φετινός κύκλος τα έχει πάει χειρότερα από κάθε άλλη φορά, παρά το πρωτότυπο και ανατρεπτικό κόνσεπτ με τις ελληνοτουρκικές «μάχες» για την επιβίωση.

Στον ΣΚΑΪ θεωρούν ότι για κάποιο διάστημα το Survivor έχει «καεί» και δεν θέλουν να το εντάξουν στο νέο πρόγραμμα, εκτός κι αν προβλέπει κορυφαία ονόματα διασήμων που τραβάνε τον κόσμο.

Το χαμηλής ποιότητας Power of Love

Ένα άλλο κομμάτι που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, είναι το Power of Love. Οι ιθύνοντες του καναλιού δεν μπορούν να συγχωρήσουν στον Ατζούν ότι τους έδωσε ένα τόσο χαμηλής ποιότητας προϊόν, το οποίο δεν βρήκε απήχηση στο κοινό, εκτός από τις μικρές ηλικίες.

Τα προβλήματα με σίτιση και βίζα

Εκτός αυτού, φαίνεται πως η παραγωγή του ριάλιτι αγάπης αντιμετωπίζει προβλήματα με τη διεξαγωγή του, ενώ έχουν δημιουργηθεί σοβαρά θέματα με τους παίκτες που συμμετέχουν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σίτιση των παικτών δεν είναι καθόλου υγιεινή και ήδη πολλοί διαμαρτύρονται έντονα. Μάλιστα, η Κατερίνα Σαββοπούλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε επιδεινώθηκε λόγω της κακής διατροφής.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι παίκτες έχουν προβλήματα και με τη βίζα παραμονής τους στην Κωνσταντινούπολη, ενώ λέγεται πως η παραγωγή τους υποχρεώνει να αγοράζουν καθημερινά καινούρια ρούχα για να φοράνε στα γυρίσματα.

Ο… δύσκολος Ατζούν και οι σειρές

Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσει κανείς τον ιδιόρρυθμο και αυταρχικό χαρακτήρα του Ατζούν Ιλιτζαλί, που θέλει τα πράγματα να γίνονται σύμφωνα με τα θέλω του, μπορεί να συμπεράνει το γιατί στον ΣΚΑΪ δεν θεωρούν ότι θα βγουν χαμένοι από τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Τούρκο παραγωγό.

Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1, στο Φάληρο έχουν αποφασίσει να ρίξουν βάρος σε σειρές μυθοπλασίας και δεν επιθυμούν να αφιερώνουν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από το πρόγραμμά τους σε ακριβά ριάλιτι που δεν έχουν τηλεθέαση.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

ΣΚΑΪ: Το «μπρα ντε φερ» με Ατζούν και η «σφήνα» του ANT1