ΣΚΑΪ: «Παραμιλάνε» με τον Δημήτρη Οικονόμου στο κανάλι10 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:17 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:01 μμ


«Προελαύνει» ο Δημήτρης Οικονόμου καθώς η τηλεθέαση που συγκεντρώνει η εκπομπή «Σήμερα» στο κανάλι του ΣΚΑΪ είναι καθημερινά πολύ υψηλή.

Ξανά στην κορυφή ο Δημήτρης Οικονόμου και ο ΣΚΑΪ

Και τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 ο δημοσιογράφος με συμπαρουσιάστρια τη Μαρία Αναστασοπούλου σχεδόν μονοπώλησε στην ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού, αφού τα νούμερά του ήταν αρκετά πιο μεγάλα από τους ανταγωνιστές του.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό ο Δημήτρης Οικονόμου σημείωσε 25,4, αφήνοντας πίσω του την εκπομπή «Alpha παντού» (17,8) και την αντίστοιχη του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί» (11). Οι πρωινές εκπομπές του Open, που έκαναν πρεμιέρα, τερμάτισαν πιο πίσω.

Ο παρουσιαστής συνεχίζει να σημειώνει υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση, με τις «μετοχές» του στον ΣΚΑΪ να παραμένουν στο ύψη, εν τη απουσία βέβαια του Γιώργου Παπαδάκη, που δεν έχει κάνει ακόμα «ποδαρικό» στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

ΣΚΑΪ: ΣΗΜΕΡΑ (6 με 10) 25,4
ΑΝΤ1: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ 11,0
ΟΡΕΝ: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 5:30  ΠΡΕΜΙΕΡΑ 6,8
ΟΡΕΝ: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7:00 ΠΡΕΜΙΕΡΑ 8,7
ALPHA: ALPHA ΠANTOY 17,8

*MH Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΕΡΤ: Απίθανα νούμερα τηλεθέασης για το κανάλι

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Star: Τεράστια έκπληξη με επιτυχημένη σειρά

Νίκος Κοκλώνης: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο παρουσιαστής

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα αλλάζει όλα στην εκπομπή της η παρουσιάστρια

ΣΚΑΪ: «Ξέσπασε» ο Δημήτρης Οικονόμου στο κανάλι

anastasopoulou_oikonomou

Χωρίς αντίπαλο φαίνεται να «παίζει» ο Δημήτρης Οικονόμου καθώς η τηλεθέαση που συγκεντρώνει η εκπομπή «Σήμερα» στο κανάλι του ΣΚΑΪ είναι καθημερινά πολύ υψηλή.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου, είναι σταθερά πρώτος στην προτίμηση των τηλεθεατών και ξεκινάει από ευνοϊκή θέση την καινούρια σεζόν.

Μάλιστα, η διαφορά από τις υπόλοιπες πρωινές εκπομπές είναι τέτοια που δεν μπορούν να απειλήσουν, προς το παρόν, τουλάχιστον το κανάλι του Φαλήρου.

Χαρακτηριστικά την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή «Σήμερα» συγκέντρωσε στο δυναμικό κοινό 24,8%, με το «Καλοκαίρι μαζί» του ΑΝΤ1 να καταγράφει 18,6%.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

GNTM: Έξαλλος ο Μπράτης – «Δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε όλες» (video)