ΣΚΑΪ: «Πάτωσαν» ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Τάκη Χατζή17 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:19 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:19 μμ


Αναβρασμός επικρατεί στο κανάλι του ΣΚΑΪ, καθώς φαίνεται πως τίποτα δεν τραβάει φέτος στο Φάληρο. Προσπαθούν και κάνουν αλλαγές μπας και καταφέρουν να σώσουν το οτιδήποτε, αλλά ούτε αυτό τους αποδίδει καρπούς στα νούμερα τηλεθέασης. Στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου ενέταξαν την εκπομπή «Ακραία φαινόμενα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Τάκη Χατζή. Αλλά και με αυτή… τίποτα.

«Στα τάρταρα» χθες οι δυο δημοσιογράφοι

Πιο συγκεκριμένα, χθες, Σάββατο, η εκπομπή των Καμπουράκη – Χατζή στον ΣΚΑΪ, σημείωσε μόλις 7,7… Σημειώνεται πως είχαν πάρει ένα αρκετά καλό lead in από τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος έκανε 17,2. «Βασιλιάς» της ζώνης φαίνεται πως αναδεικνύεται ο Νίκος Μάνεσης και ο Alpha, ο οποίος σημείωσε 25,6.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

  • ΣΚΑΪ: Καλημέρα, Αυτιάς 17,2
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 25,6
  • ΣΚΑΪ: Ακραία Φαινόμενα 7,7

Βαρύ πλήγμα για το κανάλι του Φαλήρου

Το κανάλι του ΣΚΑΪ, διανύει μία από τις χειρότερες -αν όχι τη χειρότερη- χρονιά, τουλάχιστον όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης. Οι ιθύνοντες περίμεναν πώς και πώς την έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν και τώρα δεν βλέπουν την ώρα να τελειώσει αυτή η χρονιά – καταστροφή. Τα δύο «δυνατά χαρτιά» του σταθμού, Survivor και Power of Loveδεν απέδωσαν ούτε κατά διάνοια τα αναμενόμενα. Φιγουράρουν συνήθως στις τελευταίες θέσεις των πινάκων τηλεθέασης, σημειώνοντας αρκετά συχνά μέχρι και μονοψήφια νούμερα.

Κατρακύλησε το Power of Love προχθές

Πιο συγκεκριμένα, προχθές, στο prime time, το Power of Love, μεταξύ των «κολοσσών» ήρθε… τελευταίο! Απίστευτο και όμως αληθινό.

Πρώτο φυσικά αναδείχθηκε το MasterChef του Star με 31,3, το οποίο είναι σαν να παίζει χωρίς ανταγωνισμό. Δεύτερη «Η επιστροφή» του ANT1 με το αρκετά ικανοποιητικό 20%. Μέχρι και η «Μουρμούρα» του Alpha, που έπαιζε σε επανάληψη κατάφερε να κερδίσει το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Τα δύο προγράμματα σημείωσαν 11,1 και 10,1 αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό 18/54

  • MASTER CHEF 31,3
  • Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 20,0
  • POWER OF LOVE GALA 10,1
  • ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ (Ε) 11,1

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Alpha: Δυνατό «χαστούκι» από το κανάλι και τη Χατζηβασιλείου

MasterChef: Ανατροπή «φωτιά» στο ριάλιτι – Επιστρέφουν παίκτες

Open: Βαρύ πλήγμα για τον Πέτρο Κωστόπουλο στο κανάλι του Σαββίδη