ΣΚΑΪ: «Πονοκέφαλος» με τη Σία Κοσιώνη στο κανάλι8 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:26 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:26 μμ


Θέμα με τη Σία Κοσιώνη είχε προκύψει στο κανάλι του ΣΚΑΪ τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος ότι σύζυγος της δημοσιογράφου είναι ο Κώστας Μπακογιάννης και αυτό μπορεί να δημιουργούσε πρόβλημα το βράδυ των εκλογών.

Όλο το παρασκήνιο στον ΣΚΑΪ

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ σκεφτόντουσαν σοβαρά αν θα υπάρξει πρόβλημα με τη Σία Κοσιώνη στο κατά πόσο μπορεί να παρουσιάσει τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών τον Μάιο.

Παρόλα αυτά όπως φαίνεται η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, καθώς η Σία Κοσιώνη είναι παρούσα σε όλες τις συσκέψεις και συζητήσεις που γίνονται στο κανάλι για το βράδυ των εκλογών.

Άρα η Σία Κοσιώνη θα είναι παρούσα στον αέρα του ΣΚΑΪ, τις δύο Κυριακές των εκλογών, στις 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου.

ΣΚΑΪ: «Κατέρρευσαν» Χατζής – Καμπουράκης

Ενώ υπήρχαν υψηλές προσδοκίες στο κανάλι του Φαλήρου τον ΣΚΑΪ, για την εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» με τους Τάκη Χατζή και Δημήτρη Καμπουράκη, δεν δικαιώνονται μέχρι στιγμής.

Χαμηλές πτήσεις για Χατζή και Καμπουράκη

Στον ΣΚΑΪ πίστεψαν πως οι επιτυχημένοι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές Χατζής και Καμπουράκης θα «χτυπούσαν» τον Νίκο Μάνεση και τον Alpha

Δυστυχώς όμως τα νούμερα τηλεθέασης για τα «Ακραία Φαινόμενα» δεν δείχνουν κάτι τέτοιο καθώς βρίσκονται πολύ πίσω από την πρώτη θέση που ήταν ο αρχικός στόχος.

Το Σάββατο 6 Απριλίου η εκπομπή έκλεισε με 10%…

Alpha: Πρόταση «βόμβα» σε πασίγνωστο δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ

Το κανάλι της Κάντζας ο Alpha θέλει πασίγνωστο δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ και του έχει καταθέσει πρόταση, με στόχο πάντα την άνοδο της τηλεθέασης.

Πρόταση «βόμβα» στον Τάκη Χατζή

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τάκης Χατζής έχει δεχθεί πρόταση για να ενταχθεί στο δυναμικό του ALPHA.

Η πρόταση αφορά μια ολοκληρωμένη συνεργασία του δημοσιογράφου με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ομίλου του Alpha.

Το κανάλι της Κάντζας για το τηλεοπτικό της σκέλος, στην πρόταση του στον Χατζή, δεν ξεκαθάρισε ακόμη αν θα πρόκειται για καθημερινή εκπομπή ή εβδομαδιαία, ενώ στο τραπέζι έπεσε και ο σχολιασμός στο κεντρικό δελτίο με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Το ραντεβού μεταξύ των δυο πλευρών, έχει γίνει, αλλά δεν είναι γνωστή η έκβαση των συζητήσεων. Πάντως όλα είναι ανοικτά.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΑΝΤ1: Γερό «χτύπημα» της Ζέτας Δούκα στο κανάλι

Χατζηνικολάου: Viral η «επίθεση» που δέχτηκε από τη σύζυγό του (photos)

Open: «Πάγωσαν» με τη Δέσποινα Βανδή στο κανάλι