ΣΚΑΪ: Πρόσωπο «βόμβα» εκτοξεύει το κανάλι του Φαλήρου12 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:54 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:56 πμ


Το κανάλι του Φαλήρου ο ΣΚΑΪ μετά τα άσχημα νούμερα τηλεθέασης των ριάλιτι, στρέφεται στα σήριαλ και βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο γι αυτό.

Στα χέρια Καπουτζίδη η άνοδος του ΣΚΑΪ

Όλα δείχνουν ότι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ του χρόνου θα είναι πολύ διαφορετικό. Ο σταθμός κάνει σοβαρή επένδυση στη μυθοπλασία κι αυτό φάνηκε από την απόφασή του να διεκδικήσει και τελικά να πάρει το «Λόγω τιμής» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου,

Ενώ είναι σε συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Ρήγα για το «Κόκκινο δωμάτιο» και έπεται συνέχεια. Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, την προηγούμενη εβδομάδα εθεάθη στα γραφεία του σταθμού ο Γιώργος Καπουτζίδης. Όπως φημολογείται η συζήτηση που είχε αυτή τη φορά δεν είχε να κάνει με κάποιο talent show ή εκπομπή, αλλά για σίριαλ. Ο ταλαντούχος δημιουργός είχε μία μεγάλη συνομιλία με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ, που προσπαθούν να τον πείσουν να ετοιμάσει ένα καινούργιο σίριαλ, το οποίο θα προορίζεται για τον Ιανουάριο του 2020.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης άκουσε προσεκτικά την πρόταση και δεν ήταν αρνητικός. Εξάλλου, όλα δείχνουν ότι του χρόνου θα αφιερωθεί στη συγγραφή, αφού ετοιμάζει παράλληλα και το πρώτο του θεατρικό έργο, το οποίο θα ανέβει τον Οκτώβριο στο θέατρο Ήβη.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Open: Βαρύ πλήγμα για τη Δέσποινα Βανδή στο κανάλι του Σαββίδη

ΣΚΑΪ: «Ανάσα ζωής» για το κανάλι του Φαλήρου

Κάθε επεισόδιο του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του ΣΚΑΪ, είναι μια ελπίδα για τον σταθμό ότι τα νούμερα τηλεθέασης μπορεί να αρχίσουν να ανεβαίνουν και να είναι καλύτερα. Μέχρι τώρα, όμως, αυτό δεν έχει συμβεί. Κάθε πρωί μετά την προβολή του παιχνιδιού, οι ιθύνοντες έπαιρναν στα χέρια τους τις καταστάσεις της AGB για να έρθουν αντιμέτωποι ξανά με την ίδια απογοήτευση. 

Αλλάζουν τα δεδομένα

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως άλλαξε, έστω και για λίγο, στο προχθεσινό prime time. Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Μαρία Μπεκατώρου στον ANT1 με τον YFSF φτάνοντας μέχρι και 31,1! Την ώρα που έπαιζαν παράλληλα τα δύο προγράμματα, δυστυχώς για το Φάληρο, το Survivor δεν κατάφερε να περάσει μπροστά, αλλά τουλάχιστον τα νούμερα που σημείωσε ήταν αξιοπρεπή. Μάλιστα, όταν τελείωσε το αντίπαλον δέος του Αμαρουσίου, το ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να φτάσει μέχρι και 30,8.Νούμερο πρωτοφανές, αν αναλογιστούμε τη φετινή πορεία του παιχνιδιού!

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν αυτή ήταν η αρχή μιας αντεπίθεσης του Φαλήρου ή απλά ένα τυχαίο γεγονός…

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Open: Κίνηση ματ από το κανάλι του Σαββίδη – Αλλαγή δεδομένων