ΣΚΑΪ: Ραγδαίες εξελίξεις με δύο δυνατά ονόματα στο κανάλι21 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:58 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:58 μμ


Να φύγει και να μην ξανάρθει αυτή η τηλεοπτική σεζόν θέλουν στον ΣΚΑΪ, αφού στο κανάλι του Φαλήρου δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την τηλεθέαση φέτος.

Γι’ αυτό τον λόγο ήδη γίνονται οι προεργασίες για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Μάλιστα, δύο από τα πιο ηχηρά ονόματα του σταθμού στην παρουσίαση εκπομπών «κλείδωσαν» τη συνεργασία τους και για του χρόνου.

Συνεχίζουν Καπουτζίδης και Τανιμανίδης

Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο πρώτος θα συνεχίσει και του χρόνου να παρουσιάζει το επιτυχημένο talent show The Voice, το οποίο βρίσκεται ήδη στη διαδικασία των οντισιόν. Επίσης, έχει ξεκινήσει να προβάλλεται ήδη το τρέιλερ και έχουν ανοίξει οι πόρτες για τις συμμετοχές.

Από την πλευρά του ο Σάκης Τανιμανίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, όχι όμως στην παρουσίαση του Survivor. Είναι ειλημμένη η απόφαση να μη συνεχιστεί και τη νέα σεζόν το ριάλιτι επιβίωσης, αφού ο κόσμος το βαρέθηκε και το μπάτζετ είναι δυσανάλογο της τηλεθέασης που κάνει.

Ο Τανιμανίδης όμως θα συνεχίσει και θα αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Boom, τα δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε το κανάλι του Φαλήρου. Ωστόσο, δεν θα είναι ούτε στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο, το οποίο θα συνεχίσει του χρόνου, με λιγότερες προβολές μέσα στην εβδομάδα.

ΣΚΑΪ: «Πάγωσαν» Καμπουράκης και Χατζής στο κανάλι

Η εκπομπή του καναλιού ΣΚΑΪ «Ακραία Φαινόμενα» με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Τάκη Χατζήκινείται σε χαμηλά νερά τηλεθέασης.

Ακραία… χαμηλά η εκπομπή του ΣΚΑΪ

Δεν δείχνει να «εξιτάρει» το τηλεοπτικό κοινό η εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Τάκη Χατζή καθώς τα νούμερα τηλεθεάσης είναι αρκετά χαμηλά.

Οι έμπειροι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι κάνουν ότι μπορούν, όμως δεν εξιλεώνονται… ακόμη. Στον ΣΚΑΪ έχουν υπομονή, καθώς φέτος έχουν δει και… πολύ χειρότερα, αλλά σίγουρα αν η τηλεθέαση δεν ανέβει θα δυσκολέψουν για όλους τα πράγματα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 20 Απριλίου, η πρωινή ενημέρωση του ΣΚΑΪ περιορίστηκε στο 9,1% του δυναμικού κοινού, ποσοστό που σίγουρα είναι αρκετά μακριά από τους στόχους του καναλιού.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Τα «έσπασε» ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο κανάλι

ΣΚΑΪ: «Τραγωδία» για Σία Κοσιώνη στο κανάλι