ΣΚΑΪ: Ρόλος – έκπληξη για τον Σάκη Ρουβά στο κανάλι19 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:30 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:10 μμ


Μετά το διαφαινόμενο «διαζύγιο» με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, στον ΣΚΑΪ ήδη καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η οποία θα φέρει πολλές και ριζικές αλλαγές για το κανάλι του Φαλήρου. Η απόφαση για το τέλος των ριάλιτι είναι ειλημμένη, έτσι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δούμε ούτε Survivor ούτε Power of Love στον ΣΚΑΪ.

Ξανά παρουσιαστής ο Σάκης Ρουβάς

Διάθεση στο Φάληρο υπάρχει μόνο για νέο κύκλο του «The Voice«, αν τελικά δεχθεί ο Ατζούν να δώσει το talent show στον ΣΚΑΪ. Στην αντίθετη περίπτωση, υπάρχει η σκέψη για νέο πρότζεκτ, παρόμοιο με το «The Voice».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το nassosblog.gr, παρουσιαστής του σόου θα είναι ο Σάκης Ρουβάς. Στον ΣΚΑΪ εξετάζουν το ενδεχόμενο να επαναφέρουν το «Super Idol» αλλά σε πιο μοντέρνα εκδοχή.

Όλα βέβαια είναι ανοιχτά, αφού οι συζητήσεις με τον Ατζούν δεν έχουν τελειώσει και δεν θα παρθεί καμία οριστική απόφαση μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τον Τούρκο παραγωγό.

ΣΚΑΪ: «Κλαίνε» με την Μαρία Μπακοδήμου στο κανάλι

ΣΚΑΪ: Κατρακυλούν αλλά συνεχίζουν όπως μπορούν στο κανάλι του Φαλήρου με το Power of Love. Η Μαρία Μπακοδήμου συνεχίζει να φοράει το χαμόγελό της, οι παίκτες συνεχίζουν να έχουν την ίδια … διάθεση, η ένταση καλά κρατεί και τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν σταθερά ότι δεν υπάρχει … σωτηρία.

Aναζητούν ένα θαύμα με την Μπακοδήμου

Ειδικότερα στις 17/6 το ριάλιτι της αγάπης σημείωσε 10,8 % στο δυναμικό κοινό ένα νούμερο που δείχνει ότι το νεανικό κοινό ρίχνει άκυρο την ώρα της προβολής του ριάλιτι. Ούτε ο χορός, ούτε οι τσακωμοί, ούτε και οι ατάκες συγκίνησαν τους τηλεθεατές. Αυτό που ψάχνουν με την Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται ότι είναι ένα θαύμα καθώς τα ποσοστά αυτά είναι πραγματικά για κλάματα…

Στην αντίπερα όχθη, το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το «Ρουκ Ζουκ» δίνουν μια νότα  χαράς στο νέο κοινό, το οποίο όπως μπορεί να δει κανείς από τα παρακάτω νούμερα τηλεθέασης δεν χορταίνει να τους βλέπει…

bakodimou

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης  στο δυναμικό κοινό

Αναλυτικά:
Πρόγραμμα – 18/54

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 15,0
ΣΚΑΪ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 15,8
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 13,4
OPEN NEWS 6,9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ STAR 7,9

ΕΛΕΝΗ —
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ 19,4
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 12,8
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ 22,0
ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ 12,3
SHOPPING STAR 14,8
POWER OF LOVE 10,8
ΜΕ ΤΟ Ν ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Σ 10,4
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ 12,8

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Σία Κοσιώνη: «Βαρύ πλήγμα» για την παρουσιάστρια