ΣΚΑΪ: Σκληρή κόντρα Κοσιώνη – Λυμπεράκη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων10 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 2:18 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:18 μμ


Ο ΣΚΑΪ 24 αναμένεται στους δείκτες στα μέσα Ιανουαρίου, το νέο κανάλι του Φαλήρου θα έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα.

Γνωστά πρόσωπα

Επικεφαλής του εγχειρήματος είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της τηλεόρασης. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ήδη κλείσει ξεχωρίζουν αυτό το Δημήτρη Καμπουράκη και του Νίκου Ευαγγελάτου ενώ θα ενισχυθεί και προσωπικό του ΣΚΑΪ.

Η μάχη του δελτίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων άλλωστε θα το παρουσιάζει η Νίκη Λυμπεράκη που παρουσίαζε το δελτίο του καναλιού του Φαλήρου τα Σαββατοκύριακα. Είναι άλλωστε το «βαρύ χαρτί» ενός καθαρά ενημερωτικού καναλιού. Το στοιχείο που το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι θα μεταδίδεται την ίδια ώρα με το δελτίο του ΣΚΑΪ.

Θα έχουμε δηλαδή μια «ενδοοικογενειακή» μάχη για την τηλεθέαση. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο πρόγραμμα του νέου καναλιού θα υπάρχουν ωριαία δελτία ειδήσεων μέχρι τις 4 το μεσημέρι.

Από εκείνη την ώρα μέχρι τις 6 το απόγευμα θα αναλαμβάνουν οι Δημήτρης Καμπουράκης και Νίκος Υποφάντης και στη συνέχεια ο Νίκος Ευαγγελάτος μέχρι τις 8 το βράδυ οπότε και θα μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Να  σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα θα μεταδίδεται από κανάλι τοπικής εμβέλειας της Αττικής.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: «Βόμβα» στην τηλεόραση – Ποιο κανάλι αλλάζει χέρια