ΣΚΑΪ: Τα «έσπασε» όλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο κανάλι14 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:58 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:00 πμ


Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του καναλιού ΣΚΑΪ, «επέστρεψε» για τα καλά στην τηλεθέαση.

Δυνατό come back του Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή έχουν σημειώσει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης στο παρελθόν. Φέτος δεν δεν ξεκίνησε καλά, όμως το «Στην υγειά μας» δεν το ξεγράφεις ποτέ!

Χθες, ο Σπύρος Παπαδόπουλος με το αφιέρωμά του στον Γιώργο Θεοφάνους επέστρεψε για τα καλά και τα «έσπασε όλα» … στην τηλεθέαση.

Ο ΣΚΑΪ ξέρει και εμπιστεύεται τον Σπύρο και γι αυτό το λόγο του ανανέωσε και το συμβόλαιο καθώς είναι εγγύηση… για την υψηλή τηλεθέαση.

Στο γενικό κοινό έφτασε το 26,5% και στο νεανικό το 23,7%

Γενικό κοινό 

Στην Υγειά μας ρε παιδιά  13,5% – 12,7% – 15,3% – 15,1% – 24,2% – 22,4% – 25,1% – 19,1% – 24,6% – 26,5% – 26,2% – 19.5% – 23,7% – 22,5% – 23,1%

Νεανικό κοινό 

Στην Υγειά μας ρε παιδιά  10.9% -11,4% – 13,8% – 13,7% – 18.5% – 18,8% – 22,5% – 17,3% – 20,6% – 23,5% – 23,7% – 16,5% – 19,5% – 18,9% – 19,5%

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Alpha: Γερό «χαστούκι» από Μενεγάκη σε Κουτσελίνη και Star

ΣΚΑΪ: Αυτός είναι ο όρος που έθεσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για να παραμείνει

Στον ΣΚΑΪ θα παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος την Τετάρτη ανανέωσε το συμβόλαιό του με το κανάλι του Φαλήρου.

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα συνεχίζει να παρουσιάζει το «Στην Υγειά μας βρε Παιδιά», όπως κάνει με επιτυχία τα τελευταία 15 χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι τη φετινή σεζόν οι σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι ήταν “τρικυμιώδεις”, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω Survivor η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου είχε αλλάξει μέρα για λίγο καιρό (από Σάββατο σε Παρασκευή), επιλογή που δεν βγήκε, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης ήταν απογοητευτικά. Με αποτέλεσμα το “Στην Υγειά μας βρε παιδιά” να προβάλλεται και πάλι βράδυ Σαββάτου.

Ο όρος του Σπύρου Παπαδόπουλου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο “Happy Day” του Alpha με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έθεσε τον όρο η εκπομπή να μη αλλάξει πλέον μέρα.

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι ο παρουσιαστής έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε.

«Έχουμε αέρα ανανέωσης στον ΣΚΑΪ που ξεκίνησε προχθές με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ανανέωσε για δύο χρόνια, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε έναν όρο που έχει βάλει πλέον στο συμβόλαιό του γιατί το πάθημα έγινε μάθημα. Η αλλαγή μέρας φέτος που του στοίχισε τηλεθεατές, νούμερα τηλεθέασης και πολλά άλλα πράγματα, αποφάσισε για να μην ξανασυμβεί το ίδιο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι να βάλει τον όρο της ημέρας Σάββατο στο συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ. Άρα, λοιπόν, δεν έχουν περιθώρια να του αλλάξουν μέρα από εδώ και μπρος γιατί πλέον αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιό του ότι η μέρα προβολής της εκπομπής θα είναι το Σάββατο», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Αlpha: «Τρελάθηκαν» με την Αγγελική Νικολούλη στο κανάλι

Open: «Κατέρρευσαν» Χασαπόπουλος – Σαραντάκος στο κανάλι του Σαββίδη