ΣΚΑΪ: «Τσεκούρι» σε δυνατά ονόματα του καναλιού από τον Ατζούν24 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:17 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:40 μμ


Εν αναμονή εξελίξεων βρίσκονται οι πάντες στον ΣΚΑΪ όσον αφορά τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού στο κανάλι του Φαλήρου επίκεινται ριζικές ανακατατάξεις.

Η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί τίθεται εν αμφιβόλω, αφού τα προγράμματα του Τούρκου παραγωγού δεν έχουν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα όσον αφορά την τηλεθέαση.

Αυτό σημαίνει ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν για συνέχεια ή όχι της συνεργασίας θα κρίνουν και το μέλλον πολλών παρουσιαστών που θεωρούνται από τα «βαριά χαρτιά» του σταθμού.

Ποιοι είναι στον αέρα;

Πληροφορίες που επικαλούνται οι «Τυπολογίες» από πηγές του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι κανένας παρουσιαστής δεν έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σταθμό. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι συμφωνίες θα τεθούν στο τραπέζι, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξει 4ο «Survivor» και 3ο «Power of Love», ενώ στον αέρα είναι και η τύχη του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Έτσι η τύχη του Σάκη Τανιμανίδη, της Μαρίας Μπακοδήμου και του Γιώργου Λιανού θα εξαρτηθεί από τις σχέσεις του σταθμού με τον Ατζούν.

Θυμίζουμε ότι στο κανάλι του Φαλήρου τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πέσει πολύ βάρος στη μυθοπλασία, με τις τηλεοπτικές σειρές να επιστρέφουν δυναμικά στο πρόγραμμα.

ΣΚΑΪ: «Τραβάνε» τα μαλλιά τους στο κανάλι – «Πάτος» το Power of Love

Το κανάλι του Φαλήρου «επένδυσε» στο ριάλιτι αγάπης «Power of Love» και τα νούμερα τηλεθέασης δεν δικαίωσαν τον ΣΚΑΪ.

Πάτωσε χθες το Power of Love

Γύρισαν την πλάτη οι τηλεθεατές στο Power of love και τον ΣΚΑΪ και το κατέταξαν τελευταίο στις μετρήσεις τηλεθέασης. Οι προσπάθειες της έμπειρης Μαρίας Μπακοδήμου διατηρούν κάποιες φορές το ριάλιτι αγάπης ψηλά, αλλά δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια της παρουσιάστριας. 

Το όλο consept δεν ελκύει πλέον και αυτό είναι ξεκάθαρο, στο κανάλι του Φαλήρου υπάρχει προβληματισμός για όλες, τις παραγωγές του Τούρκου Ατζούν Ιλιτζαλί και όλα είναι ανοικτά!

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»Alpha: «Πανικός» με την Αγγελική Νικολούλη στο κανάλι της Κάντζας

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»Open: Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για το κανάλι του Σαββίδη