ΣΚΑΪ: Τσουνάμι απολύσεων στο κανάλι του Αλαφούζου – Βράζουν οι εργαζόμενοι11 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:17 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:49 μμ


Χαμός στο κανάλι του Φαλήρου τον ΣΚΑΪ καθώς έγιναν μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων και το κλίμα είναι τεταμένο στις εγκαταστάσεις του σταθμού.

Κλίμα κατήφειας και ανασφάλειας επικρατεί στο κανάλι

Από το κανάλι του Φαλήρου έχουν ενημερωθεί ήδη 12 δημοσιογράφοι για την απόλυσή τους, ενώ αναμένονται κι άλλες απολύσεις κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τις κινητοποιήσεις.

Μεταξύ των απολυμένων αναφέρονται οι: Μαρία Δουρουδή, Βίκυ Κατεχάκη, Ζωή Κατζαγιαννάκη, Βασίλης Τάνης, Μαρία Καραγιώργου, Κλειώ Νικολάου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Ιουλία Βελισσαράτου, Σταύρος Σαμουηλίδης, Σταύρος Οικονομόπουλος, Μαρία Φαρμακιώτη και Σοφία Τσίπα.

Όπως ακούγεται δεν αποκλείεται  οι απολύσεις να φτάσουν στον αριθμό των 20. Αξιοσημείωτο είναι πως στον ΣΚΑΪ γίνονται απολύσεις ενώ υπάρχει ένα προς διαμόρφωση καινούργιο κανάλι, το ΣΚΑΪ 24.

Στις 15:00 έχει προγραμματιστεί συνέλευση των εργαζομένων στο κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου. Ακόμη δεν έχει αναλάβει τη διεύθυνση ειδήσεων ο Βασίλης Παπαδρόσος.

ΣΚΑΪ – Alpha: Αυτοί είναι οι νέοι διευθυντές ειδήσεων

 

Σαρωτικές αλλαγές στον ΣΚΑΪ και τον Alpha έφερε το 2019.

H θέση του διευθυντή ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, μετά την απομάκρυνση του Νίκου Φιλιππίδη, θα έχει πλέον νέο κάτοχο.

Νέος διευθυντής ενημέρωσης του καναλιού του Γιάννη Αλαφούζου αναλαμβάνει σύμφωνα με το ethnos.gr, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Alpha, Βασίλης Παπαδρόσος.

O B. Παπαδρόσος διετέλεσε διευθυντής ειδήσεων του Alpha για 11 χρόνια και πρόεδρος της τηλεοπτικής επιχείρησης.

Στη θέση του Β. Παπαδρόσου, νέα διευθύντρια ειδήσεων του Alpha αναλαμβάνει η Άρτεμις Δήμου.

ΣΚΑΪ: Αλαλούμ στο κανάλι του Φαλήρου – Έμειναν «ξεκρέμαστοι» Ευαγγελάτος και Καμπουράκης

 

Μεγάλος θόρυβος είχε γίνει τον Δεκέμβριο όταν μάθαμε ότι ο Δημήτρης Καμπουράκης που ήταν ένα βήμα πριν τελική συμφωνία με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει πρωινή ενημερωτική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ.

Όλοι στον αέρα

Μάλιστα, όπως είχε διαρρεύσει τότε από τον ΑΝΤ1, ο λόγος που ο δημοσιογράφος προτίμησε την πρόταση του ΣΚΑΪ, ήταν γιατί αφορούσε μία καθημερινή ενημερωτική εκπομπή και προτιμούσε τα Σαββατοκύριακα να τα αφιερώσει στον εαυτό του.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης, μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον Νίκο Στραβελάκη, επρόκειτο να στελεχώσουν το νεοσύστατο κανάλι ΣΚΑΪ 24 που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν αυτοί που ξέρουν τα πράγματα από μέσα, αυτό το εγχείρημα έχει «παγώσει» προς το παρόν και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα ξεκινήσει. Προς το παρόν, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, ο Δημήτρης Καμπουράκης θα αξιοποιηθεί στο δελτίο του ΣΚΑΪ. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο Νίκος Στραβελάκης είναι όμως πλέον ξεκρέμαστοι.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Ο κακός χαμός με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο κανάλι του Φαλήρου (video)

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:  ΣΚΑΪ: «Σχέση Βόμβα» στη showbiz – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Τούρκο Acun Ilical

ΣΚΑΪ: «Μπάχαλο» στο κανάλι – Ανακοίνωσαν πρεμιέρα εκπομπής και δεν βγήκε ποτέ