Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτή η ηθοποιός του έκλεψε την καρδιά25 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:39 μμ


Ο Σπύρος Παπαδόπουλος περνάει μια χαρά και αυτό οφείλεται στην γοητευτική του σύντροφο, Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Αν και είναι αρκετό καιρό μαζί δεν προβάλουν τη σχέση τους και κρατούν χαμηλούς τόνους, η γνωριμία τους έγινε στο θέατρο καθώς Νικολέτα Κοτσαηλίδου, είναι γνωστή ηθοποιός.

Τη Νικολέτα φέτος απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη Φριτέζα», όπου υποδύεται τη ζαχαροπλάστισσα Μαριέττα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

ΑΝΤ1: Το μεγάλο «κόλπο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Open: «Ρουκέτα» με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κανάλι

Γιάννης Πουλόπουλος: Στο νοσοκομείο ο γνωστός δημοσιογράφος (photos)

Κατερίνα Δαλάκα: Απάντηση-φωτιά για τις φωτογραφίες από την Τουρκία

Απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για φωτογραφίες που ανέβασε στα social media από το πρόσφατο ταξίδι της στην Τουρκία, έδωσε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η νικήτρια του Survivor 3 έδωσε συνέντευξη στο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε στα σχόλια που άκουσε όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη, φορώντας μαντήλα στο κεφάλι.

«Οποιαδήποτε χώρα και να έχω επισκεφτεί, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες ανάλογα με τις θρησκείες τους. Όπως στην Ινδία και την Αφρική, έτσι και στην Τουρκία. Το ότι εγώ φόρεσα την υποχρεωτική φούστα και το μαντήλι δεν σημαίνει ότι δεν είμαι Χριστιανή ή ότι άλλαξα θρησκεία φορώντας τα υποχρεωτικά ρούχα. Την ώρα που φορούσα τα ρούχα αυτά ήμουν στην αυλή. Όταν μπήκα στην Αγιά Σοφιά δεν τα φόραγα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.