Τάκης Μόσχος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό – Στο νοσοκομείο με διπλό εγκεφαλικό13 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:18 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:18 πμ


Ο αγαπημένος ηθοποιός Τάκης Μόσχος, ο οποίος έγινε ιδιαιτέρως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη θρυλική ελληνική ταινία «Γλυκιά Συμμορία», υποδυόμενος τον ρόλο του «Αργύρη», σύμφωνα με ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αιτία, το διπλό εγκεφαλικό που υπέστη, με αποτέλεσμα εδώ και είκοσι μέρες να νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο. 

Έχει δώσει μεγάλες μάχες στη ζωή του

Ο 68χρονος ηθοποιός βρίσκεται σε θάλαμο επτά ατόμων και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή. «Ο Τάκης έχει καταφέρει να ξεπεράσει πολλές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του, δίνοντας μεγάλες μάχες. Ελπίζουμε και τώρα να βγει νικητής και να είναι κοντά μας πιο δυνατός.», δήλωσε στην εφημερίδα άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Στο παρελθόν, ο Τάκης Μόσχος είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του εθισμού του στα ναρκωτικά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Η περιπέτεια που έζησε τον έσπρωξε να αλλάξει τη ζωή του, να φύγει από την Αθήνα και να ζήσει στη Σκόπελο.

Η Γλυκιά Συμμορία του 1983, σε σενάριο και σκηνοθεσία Νίκου Νικολαΐδη, αποτελεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας ταινιών την οποία ο σκηνοθέτης ονόμασε «Τα χρόνια της χολέρας». Ο πρωτότυπος ελληνικός τίτλος είναι μια αναφορά στον ελληνικό τίτλο της ταινίας του 1969 του Σαμ Πέκινπα «Η άγρια συμμορία». Τη μουσική της ταινίας έχει γράψει ο Γιώργος Χατζηνάσιος. Το 2006, η Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου την ονόμασε την έβδομη σπουδαιότερη στην ελληνική κινηματογραφική ιστορία.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΣΚΑΪ: «Χτύπημα» σοκ για τη Σία Κοσιώνη

Star: «Χαμός» με τη Βίκυ Καγιά – Συναγερμός στο κανάλι της Κηφισιάς

Νίκος Μουτσινάς: Επέστρεψε στην εκπομπή και αυτοτρολάρεται (video)