Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψη για το «κόψιμο» της εκπομπής στον ΣΚΑΪ (video)27 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:04 μμ


Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ βρέθηκε σήμερα το απόγευμα η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τι είπε για το «κόψιμο» της εκπομπής της

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής του καναλιού του Φαλήρου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» ρωτήθηκε και μίλησε για τις σκέψεις των στελεχών του ΣΚΑΪ να «κοπεί» εντελώς η εκπομπή της, αλλά και η τελική μετατόπισή της τα Σαββατοκύριακα.

«Ήταν σοκ και δέος. Επειδή είχε πάει πολύ καλά πέρυσι η εκπομπή, εμείς ήμασταν τύπου: «εντάξει, πάει καλά, συνεχίζουμε». Όταν μου είπαν αρχικά ότι η εκπομπή θα σταματήσει, γιατί στην αρχή δεν είχαν σκεφτεί την πρόταση του Σαββατοκύριακου να μου κάνουν, στην αρχή είπαν ότι θα σταματήσει η εκπομπή. Αρχικά, ήταν σοκ και δέος. Και ήταν σοκ και δέος για πολλούς λόγους», είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ο πρώτος λόγος ήταν ότι εγώ δένομαι πάρα πολύ με την ομάδα μου, με τους συνεργάτες μου. Πολλοί από τους οποίους είναι χρόνια μαζί μου. Μετά άρχισε ένα άγχος του τι θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Πού θα πάνε; Πού θα απορροφηθούν; Τι θα τους πω; Πώς θα τους πω; Είχα όλα αυτά να διαχειριστώ. Μετά ήρθε η πρόταση του Σαββατοκύριακου. Είμαι ο κλασικός άνθρωπος που μετά το πρώτο σοκ, αρχίζω και βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Αυτό το κάνω σε όλα τα πράγματα της ζωής μου. Δεν γκρινιάζω ποτέ για τίποτα, εισπράττω τις γκρίνιες των άλλων και προσπαθώ να τις γυρίσω σε αισιοδοξία, γιατί έτσι είμαι εγώ.

Αργότερα, ξεκίνησα να λέω ότι θα είναι μια ευκαιρία να ανανεώσω το πρόγραμμά μου, το οποίο πρόγραμμα είχε γίνει πολύ βαρύ πέρυσι. Θα ήταν, επίσης, μια ευκαιρία να κάνω καλύτερη τηλεόραση. Δηλαδή να μπορώ να πηγαίνω στα θέματα, να κάνω κι εγώ γυρίσματα και να πηγαίνω σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Να κάνω, δηλαδή, καλύτερη ποιότητα τηλεόρασης γιατί το καθημερινό δεν προλαβαίνεις να το δουλέψεις και πάρα πολύ», συμπλήρωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: «Πήρε φόρα» η Κατερίνα Καινούργιου στο κανάλι