Τατιάνα Στεφανίδου: Άσχημα νέα για την παρουσιάστρια28 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:30 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:30 πμ


Η πολύπειρη παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου «μετακόμισε» με την εκπομπή τα Σαββατοκύριακα από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου, έχει αυξομειώσεις στην τηλεθέαση καθώς αυτή η ζώνη προβολής, έχει πολλές ιδιαιτερότητες.

Όμως η Τατιάνα ξέρει την τηλεόραση όσες λίγες και έχει την εμπειρία, τον τρόπο και την πίστη για να πετύχει και τα Σαββατοκύριακα. Δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα καθώς έχει υπάρξει πρωτοπόρος σε τέτοιου είδους εκπομπές.

Χθες Κυριακή 27 Οκτωβρίου τα νέα για την παρουσιάστρια ήταν άσχημα καθώς τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», ήταν χαμηλά. Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό έκανε 6,1%, ενώ στο γενικό πήγε λίγο καλύτερα με 10%. 

Να σημειώσουμε πάντως ότι αυτό το Σαββατοκύριακο πολύς κόσμος λόγω και της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, βγήκε έξω από το σπίτι και δεν έκατσε να δει τηλεόραση.

Πάντως η Τατιάνα θα συνεχίσει τον αγώνα και έχει την αυτοπεποίθηση για γυρίσει τα νούμερα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Ανδρέας Γεωργίου: Ξαφνική απόφαση του ΣΚΑΪ για τον ηθοποιό

ΑΝΤ1: «Δυνατή» προσωπική κίνηση από τον Θοδωρή Κυριακού

Το είπε και το έκανε το κανάλι του Αμαρουσίου ο ΑΝΤ1.

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες»,  που δεν βασίζεται σε ξένο φορμάτ, αποφάσισε να δημιουργήσει με πρωτοβουλία του Θοδωρή Κυριακού, τη δική του ακαδημία σεναρίου, προκειμένου να βγάλει στη αγορά νέους συγγραφείς. Η σχολή θα είναι διετούς διάρκειας και το πρώτο τμήμα θα αρχίσει τον Φεβρουάριο του 2020. Οι απόφοιτοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν ως σεναριογράφοι στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τα digital media αλλά και στον χώρο της διαφήμισης.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Ανδρέας Γεωργίου: Ξαφνική απόφαση του ΣΚΑΪ για τον ηθοποιό

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Το Κόκκινο Ποτάμι: Πόσα λεφτά κοστίζει κάθε επεισόδιο της σειράς του Open

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Open: Πρωινά «χτυπήματα» με τρεις παρουσιάστριες στο κανάλι