Τρύφωνας Καρατζάς: Τα σπαρακτικά λόγια αποχαιρετισμού της «κόρης του» Κωνσταντίνας Μιχαήλ18 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:49 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:51 μμ


Με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο και με ένα βιντεάκι από τότε που ήταν «μπαμπάς» και «κόρη» στο «Λαβ Σόρρυ», αποχαιρέτησε τον Τρύφωνα Καρατζά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που έφυγε χθες από τη ζωή, υπήρξε πολύ σημαντικός παράγοντας στην αρχή της καριέρας της ηθοποιού, όταν το 1994, στο Mega, πρωταγωνίστησαν μαζί στο «Λαβ σόρρυ».

H Κωνσταντίνα Μιχαήλ έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, στο πλευρό του Καρατζά. Υπήρξε κατά κάποιο τρόπο «μέντοράς» της. Θέλησε με ένα δημόσιο μήνυμα να του πει όσα δεν πρόλαβε.

Η ίδια έγραψε τα εξής αληθινά συγκινητικά λόγια:

«Αχ! Μπαμπά!». Η αρχή μου και το φινάλε σου. Να αναπαυθείς αγαπημένε μου Τρύφωνα Καρατζά. Ήταν τιμή μου και καμάρι μου να παίξω την κόρη σου, πάντα με γέμιζε χαρά το γύρισμα μαζί σου. Εσύ με πήρες από το χέρι για να ξεκινήσω την δουλειά αυτή. Σε ευχαριστώ. Δεν σου το είπα ποτέ. Συγγνώμη μπαμπά».

Η περίληψη της σειράς

Η Λίλη είναι μια νεαρή γιατρός, που μεγάλωσε σε αστικό περιβάλλον, τελειομανής, περήφανη για την αυτοπειθαρχία, τον αυτοέλεγχο και τον προγραμματισμό της, και εκ πεποιθήσεως εναντίον των προγαμιαίων σχέσεων.

Ξυπνά ένα πρωί και βρίσκει στο κρεβάτι της τον Σάκη, τον υδραυλικό, που της ήταν άγνωστος ως το προηγούμενο βράδυ που ήρθε να φτιάξει τον θερμοσίφωνα. Εκείνη δεν μπορεί να καταλάβει πώς άφησε να της συμβεί αυτό. Εκείνος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μετά από μια τόσο υπέροχη νύχτα, η Λίλη βρίσκεται σε απόγνωση και πανικό.

Ο Σάκης και η Λίλη δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους. Κανείς από τους δύο δεν εγκρίνει τον άλλο, αλλά αυτή η νύχτα είναι μοιραία και καθοριστική γιατί η ερωτική έλξη που νιώθουν είναι τόσο ισχυρή, που δεν έχουν τη δυνατότητα πια να χωρίσουν. Δεν είναι όμως και εύκολο να ζήσουν μαζί.

Οι προσπάθειές τους να συμβιώσουν ή να χωρίσουν τους φέρνουν σε απίστευτες, ανεξέλεγκτες, κωμικοτραγικές καταστάσεις, και όταν σ’ αυτές ανακατεύονται και τα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός τους, τα πράγματα μπλέκονται ακόμα περισσότερο.

Επαναλήψεις: 1997 (Mega) , 2000 (Mega) , 2007 (Mega) , 2012 (Mega Cosmos)

Trivia: Το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 1994-1995.

Η σειρά αυτή θεωρείται πλέον κλασική (ή «Megalicious Classic» κατά το MEGA).

Δείτε ένα από τα επεισόδια της σειράς:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Tρύφων Καρατζάς: Όταν έπαιζε τον μπαμπά της Λίλης στο Λαβ Σόρρυ» (videos)

Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Τρύφων Καρατζάς