Βικτώρια Καρύδα: Συγκλονίζει η αποκάλυψή της για τον Γιάννη Μακρή (video)10 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:08 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:11 μμ


Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, παραχώρησε η Βικτώρια Καρύδα, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από το My Style Rocks μίλησε στο «Μαζί σου» και αναφέρθηκε σε όλα: από τη ζωή της όταν ήρθε στην Ελλάδα μέχρι και τα όσα περνάει αυτή και τα παιδιά της μετά τον θάνατο του Γιάννη Μακρή.

Συγκινητική είναι η ιστορία της γνωριμίας τους, αφού δείχνει ότι ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και δυνατός από την πρώτη στιγμή. «Γνωριστήκαμε στην Ελλάδα, όταν ήρθε για διακοπές. Με είδε στο Villa Mercedes πρώτα, αλλά δεν μου μίλησε γιατί ήμουν με παρέα. Μετά τον ξαναείδα στη Γλυφάδα, ήξερε μια φίλη μου και ήρθε και της μίλησε και έτσι τον γνώρισα. Όταν τον είδα ήταν μαζί με άλλους 5 φίλους του, αλλά είπα αμέσως από μέσα μου «αυτός είναι ο άντρας μου»», είπε η Βικτώρια Καρύδα.

«Για 2-3 μήνες κάναμε παρέα. Όταν έφυγε για να γυρίσει στην Αυστραλία, μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο για 2 μήνες. Δεν είχαμε κάτι ερωτικό, αλλά μιλούσαμε σαν να είμαστε παντρεμένοι. Όταν ήρθε, φτιάξαμε τη σχέση μας και μετά πήγα μαζί του στην Αυστραλία. Έτσι ζούσα 6 μήνες εκεί, 6 μήνες εδώ. Όταν έφευγα με έπαιρναν για δουλειά, αλλά τους έλεγα ότι είμαι στην Αυστραλία. Δεν με ένοιαζε, ήθελα να είμαι δίπλα στον Γιάννη. Με τράβηξε σαν μαγνήτης όταν τον είδα, με συντάραξε. Τα είχε όλα: εμφάνιση, καλοσύνη, μόρφωση», συνέχισε συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Βικτώρια Καρύδα: Συγκλονίζει η πρώτη της συνέντευξη μετά τη δολοφονία Μακρή (video)