Βικτώρια Καρύδα: Συγκλονίζει η αποκάλυψη Βασάλου για το γνωστό μοντέλο3 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 3:35 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:38 μμ


Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την Βικτώρια Καρύδα προχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το βράδυ της δολοφονίας του συζύγου του γνωστού μοντέλου, βρισκόταν στην ίδια επίδειξη με τη ξανθιά καλονή, καθώς στην πασαρέλα θα περπατούσε και η αγαπημένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τη στιγμή μάλιστα που η Βικτώρια Καρύδα περπατούσε στην πασαρέλα, είχε δημοσιευτεί ήδη η είδηση της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη την ώρα που έγινε η δολοφονία. Ήμουν και εγώ εκεί γιατί περπατούσε και η Ευρυδίκη. Είχε βγει ήδη η κοπέλα μια φορά. Την ενημέρωσαν και έφυγε τρομοκρατημένη. Δεν της είπαν τον λόγο. Είχε παίξει στα σαιτ και η κοπέλα περπάταγε. Ήμασταν σε ένα τραπέζι και μου έδειξαν το δημοσίευμα της δολοφονίας και ήταν σοκαριστικό.

»Να βλέπεις την κοπέλα να περπατάει στην πασαρέλα και εκείνη τη στιγμή να έχει συμβεί όλο αυτό», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Βικτώρια Καρύδα: Λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα στο My Style Rocks (video)

Δολοφονία Βούλα: Τα μηνύματα των παικτριών του My Style Rocks για τη Βικτώρια Καρύδα

Βικτώρια Καρύδα: Τι κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ. για τη στυγερή δολοφονία του άντρα της (video)