48χρονος επιτέθηκε σε ταξιτζή – Τον έπιασε από τον λαιμό και τον κτύπησε με ρόπαλο16 Αυγούστου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 8:30 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:54 πμ


O 48χρονος είχε σταθμεύσει στο αυτοκίνητο του στην οδό Κωνσταντίας στην Παφο και με τρόπο που εμπόδιζε την διέλευση του οχήματος 57χρονου ταξιτζή.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, χθες νωρίς το απόγευμα, o 57χρονος ζήτησε από τον 48χρονο να μετακινήσει το αυτοκίνητο του, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να προσεγγίσει τον οδηγό ταξί, να του επιτεθεί, πιάνοντας τον μάλιστα από τον λαιμό.

Εκεί άρχισε καυγάς ανάμεσα στα δυο άτομα, με τον 57χρονο να εξέρχεται του οχήματος του και τον 48χρονο να του επιτίθεται με πλαστικό ρόπαλο σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο 57χρονος απολύθηκε ενώ ο 48χρονος είχε παραμείνει στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ταυτόχρονα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 48χρονου για επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχής επιθετικού οργάνου, κακόβουλης ζημιάς, δημόσια εξύβριση και μαχαιροφορία.

Πηγή: www.ant1iwo.com