Απίστευτο: Αστυνομικός αυνανίστηκε έξω από το σπίτι άγνωστης που του «γυάλισε»19 Μαρτίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 7:43 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:49 μμ


Στην σύλληψη και προφυλάκιση ενός συναδέλφου τους προχώρησαν αστυνομικοί στην Κύπρο καθώς ο άνδρας φαίνεται να πήγε ένστολος έξω από το σπίτι άγνωστης γυναίκας και αφού γδύθηκε, αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε στη πόρτα του αυτοκινήτου της.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό και ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και πέραν της ποινικής εξετάζεται εναντίον του και πειθαρχική υπόθεση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να διαπιστωθεί το αδίκημα, λήφθηκε DNA από τη πόρτα του αυτοκινήτου της γυναίκας και έγιναν επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν το γενετικό υλικό ανήκει στον αστυνομικό.

Ο αστυφύλακας δεν γνώριζε τη γυναίκα, αλλά την είδε για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο Λάρνακας και την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές ο αστυνομικός έχει απασχολήσει και άλλες φορές την υπηρεσία του με την περίεργη συμπεριφορά.