Φώτης Ντούλος: Συγκλονίζει το σημείωμα αυτοκτονίας του επιχειρηματία1 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 1:48 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:13 μμ


Κατέληξε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου ο Ελληνοαμερικανός Φώτης Ντούλος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Ο 52χρονος είχε γράψει ένα σημείωμα λίγο πριν προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του

«Εάν διαβάζετε αυτό το σημείωμα, δεν υπάρχω πια στη ζωή», έγραψε στην αρχή του σημειώματος που άφησε πίσω του ο Φώτης Ντούλος, συνδέοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου του με την εξάτμιση.

Στο σημείωμα, που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα New York Post, ο Ντούλος υπογράμμισε πως «αρνούμαι να περάσω ακόμη και μία ώρα επιπλέον στη φυλακή για κάτι με το οποίο δεν έχω καμία σχέση», αναφερόμενος στην κατηγορία ότι δολοφόνησε την σύζυγό του.

«Αρκετά», τόνισε και πρόσθεσε: «Εάν απαιτείται να πέσει το ‘κεφάλι μου’ για να τελειώσει αυτό, ας γίνει έτσι».  Το σημείωμα αυτοκτονίας του επιχειρηματία, που ήταν γραμμένο στο χέρι με στυλό, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, με ημερομηνία «28 Ιανουαρίου 2020», την ημέρα δηλαδή που εντοπίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση μέσα στο όχημα.

Αναφερόμενος στους τρεις γιους και τις δύο κόρες του, που ζουν με την πεθερά του στη Νέα Υόρκη από την ημέρα εξαφάνισης της συζύγου του, έγραψε: «Σας παρακαλώ πείτε στα παιδιά μου ότι τα αγαπώ, θα έκανα τα πάντα για να είμαι μαζί τους, όμως δυστυχώς όλοι έχουμε και τα όριά μας».

Η σύζυγός του, Τζένιφερ, εξαφανίστηκε στις 24 Μαΐου, αφότου άφησε τα παιδιά τους, ηλικίας από 8 έως 13 ετών, στο ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούσαν.

Στο σημείωμά του, ο Φώτης Ντούλος μίλησε με τρυφερά λόγια για την τελευταία σύντροφό του. «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους μου που μου συμπαραστάθηκαν αυτή τη δύσκολη περίοδο. Περισσότερο απ’ όλους την Άννα Κάρι. Συγγνώμη που σε απογοήτευσα και δεν συνέχισα να μάχομαι», κατέληξε.

Τι συνέβη

«Η οικογένειά του έφτασε από την Ελλάδα και αποφάσισε σήμερα να δωρίσει τα όργανά του ώστε να συνεχίσει με κάποιο τρόπο να ζει βοηθώντας τους άλλους στον δικό τους αγώνα» δήλωσε ο δικηγόρος του 52χρονου, Νορμ Πάτις, στους δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει το CNN.

Ο Ντούλος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του την Τρίτη, νοσηλευόταν ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο επιχειρηματίας, συγκεκριμένα, επιχείρησε να δηλητηριαστεί με μονοξείδιο του άνθρακα την ώρα που αναμενόταν να εμφανιστεί στο δικαστήριο για το ζήτημα που είχε προκύψει με την εγγύησή του, όπου είχε διαπιστωθεί ότι για τον ορισμό της εγγύησης των έξι εκατομμυρίων  είχε χρησιμοποιηθεί ακίνητο που είχε κατασχεθεί.

Σημειώνεται, επίσης, ότι την Πέμπτη δικαστής ζήτησε την άμεση εκ νέου σύλληψή του, μόλις θα έπαιρνε εξιτήριο.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Φώτης Ντούλος: Τι λέει η αδελφή του 52χρονου Ελληνοαμερικανού (video)