ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Πανεπιστήμιο του Τέξας – Δύο νεκροί3 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 10:39 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:45 μμ


Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τρίτος τραυματίστηκε σε ένα περιστατικό με ένοπλο που σημειώθηκε σήμερα σε μια φοιτητική εστία στην πανεπιστημιούπολη στο Πανεπιστήμιο Texas A&M University-Commerce, ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς να διευκρινίζεται η κατάσταση της υγείας του. Αρμόδιοι λειτουργοί της πανεπιστημιούπολης, που βρίσκεται 105χλμ. βορειοανατολικά του Ντάλας, δεν ήταν διαθέσιμοι για να παράσχουν περισσότερες πληροφορίες.

Στους φοιτητές και το προσωπικό της πανεπιστημιούπολης δόθηκε αρχικά εντολή να βρουν καταφύγιο, η οποία αργότερα ήρθη.

«Ο γιος μου είναι ασφαλής σήμερα, αλλά κουράστηκε με τις ανοησίες σε αυτή την πανεπιστημιούπολη», είπε μια χρήστρια του facebook, ονόματι Γιολάντα Τεμπλ.

Τον Οκτώβριο κοντά σε αυτή την πανεπιστημιούπολη, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και σχεδόν 12 τραυματίστηκαν σε ένα πάρτι Χάλογουιν με περισσότερους από 750 παρευρισκόμενους, πολλοί εκ των οποίων φοιτητές, είχαν τονίσει οι αρχές.

Όλα τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, όπου είναι εγγεγραμμένοι 12.000 φοιτητές, ακυρώθηκαν για το υπόλοιπο της ημέρας, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκυτο WFAA, που συνεργάζεται με το ABC.

Πηγή ΦΩΤΟ: [email protected]

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε αστυνομικούς