Κύπρος: «Γιατρός» έταξε γάμο σε 63χρονη και της «άρπαξε» μια ολόκληρη περιουσία!31 Ιουλίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:28 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:29 μμ


Μία 63χρονη Κύπρια γνώρισε ένα άνδρα μέσω facebook,  ο οποίος της παρουσιάστηκε ως γιατρός και κατάφερε να της αποσπάσει μία ολόκληρη περιουσία.  Φυσικά ο γιατρός παρουσιάστηκε πολύ ερωτευμένος στην κυρία από την Πάφο.

Αφού ο «γιατρός» της είπε ότι χρειάζεται βοήθεια για κάποια μπλεξίματα του εκείνη κατέθεσε μερικές χιλιάδες ευρώ σε έναν άγνωστο λογαριασμό. 

Ο γιατρός έγινε… καπνός

Αφού την αφαίμαξε οικονομικά ο γιατρός έγινε καπνός. Η γυναίκα τον κατήγγειλε για απάτη και κλοπή. Τα 117.000 που της «έκλεψαν» τα είχε τα είχε η ίδια καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό αγνώστου.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι είναι γιατρός και υπηρετεί στον ΟΗΕ σε αποστολή στη Συρία.

Μεταξύ τους αναπτύχθηκε σχέση μέχρι του σημείου να συζητούν και για γάμο χωρίς ποτέ να έχει δει ο ένας τον άλλο.

Ο φίλος από την Κύπρο και τα παιδιά στην Αγγλία…

Κάποια στιγμή ο «γιατρός» ανέφερε στην 63χρονη ότι θα ερχόταν στη Κύπρο ένας φίλος του για να καταθέσει σε τράπεζα τους μισθούς του, ώστε να του συμβεί κάτι στη Συρία να διατεθούν στα παιδιά του στην Αγγλία.

Μετά από λίγες ημέρες κάποιος άγνωστος, τηλεφώνησε στην 63χρονη και της ανέφερε ότι είχε έρθει στη Κύπρο εκ μέρους του «γιατρού» για να καταθέσει χρήματα σε λογαριασμό αλλά είχε μπλέξει στα κατεχόμενα και δεν του επέτρεπαν να περάσει στις ελεύθερες περιοχές αν δεν πλήρωνε 57.000 ευρώ.

Το μπλέξιμο…

Τότε η 63χρονη επικοινώνησε με τον «γιατρό» ο οποίος την διαβεβαίωσε ότι είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης ο φίλος του και να του δώσει τις 57.000 ευρώ με έμβασμα και μετά θα τα πάρει πίσω.

Η 63χρονη έμβασε τις 57.000 ευρώ στο εξωτερικό αλλά το «μπλέξιμο» στα κατεχόμενα για να «ξεμπλέξει» ….απαιτούσε ακόμα 60.000 ευρώ τα οποία επίσης έδωσε η 63χρονη. Μετά όμως την αποστολή των εμβασμάτων, χάθηκε και ο «γιατρός» και ο φίλος του.