Κύπρος – Serial killer: Τηλεοπτική σειρά στις Φιλιππίνες έγινε ο «Ορέστης» (video)6 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:52 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:23 μμ


Φρίκη είχε προκαλέσει παγκοσμίως πριν από μερικούς μήνες η δράση του «Ορέστη», του serial killer από την Κύπρο.

Οι αποτρόπαιες δολοφονίες που διέπραξε ο Νίκος Μεταξάς έγιναν επεισόδια τηλεοπτικής σειράς στις Φιλιππίνες, χώρα από την οποία κατάγονταν τέσσερα από τα θύματα του 35χρονου.

Η αστυνομική σειρά, θα εντάξει στα αυτοτελή επεισόδιά της και τις φρικτές δολοφονίες του «Ορέστη». Το πρώτο τρέιλερ της σειράς έχει ήδη κυκλοφορήσει, μέσω των social media.

Σε αυτό βλέπουμε άντρες ντυμένους στα στρατιωτικά, καθώς και εικόνες από διάφορα μέρη της Κύπρου όπου έγιναν κάποια από τα γυρίσματα, ενώ από τα πλάνα δεν λείπουν και οι βαλίτσες στις οποίες ο αδίστακτος «Ορέστης» έβαζε τα θύματά του αφού τα σκότωνε, και τα πετούσε στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Όπως γράφει και ο «Φιλελεύθερος» της Κύπρου, το σενάριο της σειράς μπορεί να είναι προϊόν μυθοπλασίας, ενδέχεται όμως να εγείρει αντιδράσεις, ως προς τον τρόπο που παρουσιάζονται κάποια πράγματα και καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Serial Killer – Κύπρος: Ποινή – ρεκόρ για τον «Ορέστη»