Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: Η στιγμή της σύλληψης του ακροδεξιού δολοφόνου (video)15 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:16 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:41 μμ


Περαστικοί κατέγραψαν τη στιγμή της σύλληψης του μακελάρη στη Νέα Ζηλανδία, καθώς έτυχε να περνάνε από το σημείο τη στιγμή που τον εντόπισαν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Στο βίντεο που τράβηξαν οδηγοί διερχόμενων αυτοκινήτων διακρίνεται το λευκό αυτοκίνητο του ενόπλου ανάμεσα σ’ ένα περιπολικό και στο πεζοδρόμιο. Το αυτοκίνητο εντόπισαν δύο αστυνομικοί ενώ ο σφαγέας βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του λίγα λεπτά μετά το μακελειό. Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς τον πλησιάζει και τον σέρνει έξω από τοπ όχημα.

Οι αστυνομικοί για να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητό του τον τράκαραν με το περιπολικό.

Ο δράστης βρισκόταν ακόμη μέσα στο αυτοκίνητο καθώς τον πλησίαζαν οι αστυνομικοί με προτεταμένα τα όπλα. Ο ένας εκ των δύο απλώνει το χέρι του μέσα στο όχημα και σέρνει έξω τον άνδρα με τα σκούρα ρούχα, και τότε πέφτει πάνω του μαζί με τον συνάδελφό του και τον ακινητοποιούν.

Στη Νέα Ζηλανδία χαρακτηρίζουν τους αστυνομικούς «ήρωες».

Ο Αυστραλός δράστης του μακελειού στο Κράιστσερτς, Μπρέντον Τάραντ είναι είναι ένας από τους τέσσερις συνολικά συλληφθέντες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Μακελειό στη Νέα Ζηλανδία: Συγκλονιστικές μαρτυρίες – «Είχα πτώματα πάνω μου» (photos – videos)

Νέα Ζηλανδία: Το «μανιφέστο» μίσους του μακελάρη – Οι απειλές στους Τούρκους