Νέα Υόρκη: Εκκενώθηκαν τα γραφεία του CNN λόγω απειλής για βόμβα7 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:48 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:48 πμ


Τα γραφεία του δικτύου CNN στη Νέα Υόρκη εκκενώθηκαν χθες το βράδυ, από την αστυνομία μετά το τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος είπε ότι πέντε βόμβες είχαν τοποθετηθεί στο κτίριο του Time Warner Center.

Το CNN διέκοψε το πρόγραμμά του

Είναι “όλα εντάξει” διαβεβαίωσε η αστυνομία λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, μετά την έρευνα του κτιρίου από αρκετές δεκάδες αστυνομικούς. Τίποτε ύποπτο δεν βρέθηκε, σύμφωνα με το CNN.

Είχε προηγηθεί ο “αποκλεισμός της περιμέτρου στο Columbus Circle και η εκκένωση του κτιρίου για να ερευνηθεί όλο το κτίριο”, όπως δήλωσε ο ερευνητής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Χάμπερτ Ρέγιες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών είχε αποκλειστεί από την αστυνομία, καθώς ομάδες πυροτεχνουργών έκαναν ελέγχους στο κτιριακό συγκρότημα.

Η τηλεφωνική κλήση έγινε γύρω στις 10 το βράδυ και το δίκτυο ειδήσεων άλλαξε για λίγο το πρόγραμμά του, ενώ δημοσιογράφοι, υπάλληλοι και περαστικοί στέκονταν πίσω από τα αστυνομικά οδοφράγματα έξω από το κτίριο.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:  Γαλλία: Παγκόσμια κατακραυγή για την αστυνομία – Συνέλαβαν μαθητές σαν αιχμαλώτους πολέμου (video)