Ράμα: Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό26 Νοεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:59 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:03 μμ


Την ευγνωμοσύνη του στην Ελλάδα για τη συμπαράσταση αμέσως μετά τον καταστροφικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία, εξέφρασε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα από το Δυρράχιο, κατά την επίσκεψή του στα ερείπια πολυκατοικίας, μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

«Αισθανόμαστε καλά γιατί δεν είμαστε μόνοι. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για όλους τους φίλους και είμαι ειλικρινά πολύ ευγνώμων στον Έλληνα πρωθυπουργό και στον υπουργό Εξωτερικών. Μου τηλεφώνησαν αμέσως και ήθελαν απλά να μάθουν τι να κάνουν και πού να βοηθήσουν. Αυτό είναι απίστευτο και τους ευχαριστώ πολύ, και ευχαριστώ τον ελληνικό λαό» δήλωσε ο Ε. Ράμα από το Δυρράχιο, όπου επιχειρούν άνδρες της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό επιζώντων από κτίριο που κατέρρευσε από τον σεισμό.

Στο Δυρράχιο ο Δένδιας: Είμαστε δίπλα στον αλβανικό λαό 

Στο Δυρράχιο, που χτυπήθηκε βάναυσα από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία, βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στέλνοντας το μήνυμα πως η Ελλάδα είναι δίπλα στον αλβανικό λαό και στην κυβέρνησή του.

«Βρίσκομαι εδώ με την εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με δύο μονάδες ΕΚΑΜ για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον φίλο αλβανικό λαό» ανέφερε σε δήλωσή του, παρουσία του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα, ο Ν. Δένδιας.

Και σημείωσε:

«Τα έχουμε περάσει, τα ξέρουμε, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε. Είμαστε δίπλα στον αλβανικό λαό, στην κυβέρνησή του, για να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε. Σας ευχαριστώ, κύριε πρωθυπουργέ».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Σεισμός στην Αλβανία: Τουλάχιστον 21 νεκροί – Απεγκλωβίζει ανθρώπους η ΕΜΑΚ (video)